Mariah Carey:

Brøt forlovelsen - bruker fortsatt ringen

Mariah Carey nekter å legge fra seg forlovelsesringen til 65 millioner kroner.

NEKTER Å GI FRA SEG RINGEN: Mariah Carey elsker å vise frem sin forlovelsesring til 65 millioner, selv om det ikke lenger er noe bryllup på trappene. Foto: NTB Scanpix
NEKTER Å GI FRA SEG RINGEN: Mariah Carey elsker å vise frem sin forlovelsesring til 65 millioner, selv om det ikke lenger er noe bryllup på trappene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Knapt ett år etter at Mariah Carey (47) brøt med ektemannen Nick Cannon (36) fant hun lykken igjen med James Packer (49). Forholdet viste seg derimot å være kortvarig.

I løpet av fjoråret rakk «Thirsty»-sangeren nemlig å forlove seg med den australske milliardæren, og deretter bli singel igjen.

Mariah har foreløpig ikke kvittet seg med alle minner fra forholdet. Nye bilder viser at hun nekter å gi slipp på forlovelsesringen.

Dyr ring

James Packer sparte heller ikke på kruttet, eller pengene, da han gikk ned på kne i januar i fjor. Han er god for 23 milliarder kroner og tok mer enn gjerne på seg spanderbuksene for anledningen.

Den enorme forlovelsesringen har en verdi på drøye 65 millioner kroner og ble spesialdesignet av smykkedesigneren Wilfredo Rosado.

SVINDYR RING: Mariah Careys forlovelsesring er noe utenom det vanlige. Den kostet 65 millioner kroner. Foto: Splash News
SVINDYR RING: Mariah Careys forlovelsesring er noe utenom det vanlige. Den kostet 65 millioner kroner. Foto: Splash News Vis mer

Ringen, som er 35 karat, preger fortsatt ringfingeren til R&B-divaen et år etter bruddet.

Hun brukte den nemlig på vei fra sin egen julekonsert på Beacon Theater i New York denne uken.

Selv om Mariah har beholdt den svindyre ringen, er det ikke fordi hun mangler penger selv.

Ifølge New York Post har superstjernen tjent over 419 millioner kroner - utelukkende på julesangen «All I Want For Christmas Is You».

- Et bunnpunkt

Paret møtte hverandre for først gang i Aspen i 2014. Romantikken blomstret først fullt sommeren året. Da ferierte duoen og Careys barn sammen i Syd-Europa.

ROMANSE: Mariah Carey og James Packer fotografert sammen like etter forlovelsen i fjor. Foto: Rob Latour / NTB scanpix
ROMANSE: Mariah Carey og James Packer fotografert sammen like etter forlovelsen i fjor. Foto: Rob Latour / NTB scanpix Vis mer

Paret dyrket kjærligheten på flere luksuriøse reiser, flyttet sammen, forlovet seg og planla tidenes kjendisbryllup, før forholdet brått tok slutt.

James Packer har innrømmet at forlovelsen var en feiltakelse - og det var ikke på grunn av pengesummen han brukte på ring.

I det ferske intervjuet med The Australian skryter han derimot hemningsløst av ekskjæresten.

- Det var et bunnpunkt i mitt personlige liv. Hun var søt, spennende og morsom. Mariah er en kvinne med substans. Men det var en feil for henne og en feil for meg, fortalte han ifølge People.

- ET VANSKELIG INTERVJU: Guri Solberg lurte først på om Mariah Carey var full da hun intervjuet henne i New York. - Jeg tenkte at hun enten var full, eller sliten, eller bare koko, sier Solberg til Dagbladet. Se intervjuet her. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

- Vanskelig

Mariah Carey har selv holdt seg ordknapp om bruddet. Talkshow-stjernen Ellen DeGeneres (59) fikk henne derimot til å lette på sløret i fjor.

«We Belong Together»-sangeren ble spurt om hvordan hun følte seg mentalt og om hun var lykkelig.

- Jeg tror det går bra med meg ... Alt skjer av en grunn. Det er bare sånn det er, sa hun og avbrøt seg selv:

- Det er litt vanskelig å snakke om det på dette tidspunktet, så jeg tror bare jeg går videre med å skryte av juledekorasjonene dine her i studio, sa hun og styrte samtalen over på noe helt annet.

LES OGSÅ: Kate Hudson var høygravid første gang hun møtte kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer