Brøt all kontakt etter «Paradise Hotel»

- Jeg har ikke noe behov for å snakke med ham, sier «Paradise»-Silje etter den dramatiske exiten.

SJOKKERTE DELTAKERNE: Silje Winther (t.v.) nølte ikke med å stemple romkameraten Stian Andrå som sex-fiksert etter at hun ble sendt hjem fra «Paradise Hotel» i torsdagens sending. Foto: TV3
SJOKKERTE DELTAKERNE: Silje Winther (t.v.) nølte ikke med å stemple romkameraten Stian Andrå som sex-fiksert etter at hun ble sendt hjem fra «Paradise Hotel» i torsdagens sending. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: «Paradise Hotel»-deltakeren Silje Winther fikk både de andre deltakerne og mange av seerne til sperre opp øynene, da hun slaktet romkameraten Stian Andrå foran kameraene i torsdagens parseremoni.

- Han får seg ikke noe hos meg, så vi får håpe du kan åpne beina. For neste gang det kommer inn en fredning, så kan det bli du som åker ut, utbasunerte Silje etter at nykommeren Nora Lindvåg Johre (22) hadde brukt sin fredning til å bli partner med Stian, og å sende Silje ut av konkurransen.

Angrer ikke
Til Seher.no sier Silje at hun ikke angrer på den spontane tiraden. Hun hevder utbruddet var en reaksjon på det hun oppfattet som «slibrig» oppførsel over lang tid fra Stian.

Seher.no kunne torsdag avsløre at TV3 tidligere i serien avbrøt opptakene, etter en heftig krangel mellom paret, som aldri ble vist på TV.

Krangelen skal ha endt med at Stian og Silje gikk ut av rommet når den andre dusjet, og Silje valgte å sove i genser og joggebukse fordi hun ville holde avstand i sengen.

- Det var dårlig kjemi mellom oss. Den siste tiden snakket vi nesten ikke sammen.

-  Jeg var kanskje litt for direkte etter parseremonien, men sa bare det jeg tenkte. Jeg hadde ikke noe imot Nora, jeg mente bare at hun gjorde en feil ved å stelle seg bak Stian.

- Hvis du mistrivdes så fælt med Stian, hvorfor stilte du deg ikke bak en annen gutt?

- Jeg vurderte å stille meg bak Niklas, men jeg følte jeg ikke hadde så mye annet valg enn Stian. Jeg var derfor forberedt på at jeg kom til å ryke ut, da jeg gikk til parseremonien, sier hun til Seher.no.

Etter at hun kom hjem til Norge, har hun valgt å droppe all kontakt med Stian.

- Jeg har ikke noe behov for å snakke med ham. Han er ikke min type, og jeg tror ikke jeg ville falt for ham hvis vi møttes tilfeldig før vi ble kjent heller.

- Kjenner meg ikke igjen i det hun snakker om
Stian mener imidlertid det er Silje, og ikke ham, som er grunnen til at det ble dårlig stemning mellom de to på realityhotellet.

- Jeg kjenner meg ikke igjen i det hun snakker om. Bortsett fra første kvelden var vi nesten ikke nær hverandre. Jeg snakket jo knapt med henne de siste dagene.

- Hvorfor tror du at du blir fremstilt som sex-fiksert?

- Folk må huske at «Paradise Hotel» er kraftig klippet til. Jeg respekterte henne når hun sa hun ikke ville ha sex på hotellet. Den første natten, hvor vi koste litt, var det hun som tok initiativet.

- Silje røk ut fordi hun hele tiden stresset over spillet. Jeg klarer fint å se henne naken, selv om hun påstår noe annet.

- Trenger ikke slike personer i livet mitt
- Hva synes du om at hun ikke har ønsket å prate med deg etter oppholdet i Mexico?

- Jeg har ikke hatt behov for å snakke med henne jeg heller. Jeg håper bare folk klarer å se at en sak har flere sider, selv om det stort sett er meg som har blitt vist på TV av oss to.

Stian avslører at han har fått flere negative meldinger på grunn av at han ofte har blitt beskrevet som «sex-fiksert» av de andre «Paradise»-deltagerne . Men 23-åringen sier han nekter å la seg såre av kritikken.

- Meldinger som kommer på internettsider og slikt er vanskelig å ta seriøst, fordi mange har et vrangbilde av hva som skjedde. Det er jo for eksempel mange som tror at vi fortsatt er nede i Mexico. Da må man bare le, vennene mine vet at jeg er helt annerledes enn det som blir vist på TV, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV3 avbrøt opptakene etter Paradise-krangel