Kjendisenes julebilder:

- Brøt 36 år gammel tradisjon

Kjendisene deler sine julebilder i sosiale medier.

CORONAJUL: Jorun Stiansen feirer for første gang borte fra familien i Vennesla. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
CORONAJUL: Jorun Stiansen feirer for første gang borte fra familien i Vennesla. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

Til tross for at 2020 tilsynelatende har vart dobbelt så lenge som et vanlig år, har julen kommet likevel.

Det blir en annerledes jul for de fleste, men juletreet er fortsatt grønt, «Tre nøtter til Askepott» går på tv-en og hovmesteren klarte jaggu ikke å styre unna tigerhodet i år heller (heldigvis).

Selv om spisebordet kanskje er dekket til færre, og besteforeldre må få en lyninnføring i Teams, har julefreden på et vis klart å senke seg over landet okke som.

For landets kjendiser blir nok også noen juletradisjoner byttet ut. At de som mange av oss andre deler noen juleglimt i sosiale medier er imidlertid en tradisjon som består.

Komiker Herman Flesvig (28) feiret i likhet med mange andre med «Askepott» i sjelen, men kunne glede følgerne sine med sin egen vri.

Tidligere «Idol»-vinner Jorun Stiansen får en annerledes jul i år.

«Nissen kom og fylte sokken i år også, selv om jeg brøt en 36 år gammel tradisjon ved da jeg våknet opp i Gramstad på julemorgenen i stedet for Vennesla. Gud, så rart det føles», forteller hun følgerne sine, som hun samtidig ønsker en god jul.

For tidligere fotballproff John Carew blir det også jul 2.0. Han og kjæresten Pernille Emilie Juvodden (24) venter nemlig sitt første barn sammen, så denne jula blir den siste hvor de bare er to.

«Jeg venter et barn med mannen jeg vil dele livet med, og jeg er så utrolig takknemlig for at det er nettopp han som skal bli pappaen til dattera min. Den morsomste, mest omsorgsfulle og fineste mannen jeg vet om. Takk for at du har gjort dette spesielle året til noe veldig fint. Du har fått meg til å smile og le, selv gjennom en pandemi og med en verden snudd på hodet», skriver Juvodden.

Artist Tone Damli (32) deler også et julekort med følgerne sine - av seg selv sammen med samboer Markus Foss og dattera deres, Billie (5). Familien fikk også et nytt tilskudd i år, lille Marlon, og derfor blir det småbarnsjul på dem.

I et annet innlegg skriver Damli at hun håper på å kunne klemme igjen snart.

«Tross corona har vi vært så heldige å få en liten baby, vi har nesten kommet i mål med husbygging og vi har ei nydelig, stor jente som har begynt i første klasse. Dette rare året har vi lært oss å sette pris på ting på en helt ny måte. Det har vi nok hatt godt av», skriver hun.

SJOKKERENDE: Flere sjokkerende avsløringer om juleklassikerne «Hjemme alene», «Love actually», «The Holiday» og «Elf» Vis mer

P3-profil Markus Neby og NRK-kollega Else Kåss Furuseth har en helt spesiell gave til følgerne sine.

De bringer julas glade budskap gjennom sin versjon av Jimmy Gresshoppe og Mikke Mus' «Fra alle oss til alle dere».

Fredrik Skavlan delte et bilde fra pre-corona-tider, da man fortsatt kunne sitte på nissens fang. La oss håpe at Skavlan og barna får hviske sine dypeste ønsker til julenissen neste år.

« Fint å tenke på at jeg skal få sitte sånn igjen en dag, så snart pandemien er over», skriver han i kommentarfeltet med privatbrukeren sin.

Sigrid Bonde Tusvik ønsker følgerne sine en gledelig jul på samme vis som Victoria Beckham - nemlig med en kameravendt stump i svart lakkbukse. Tinashe Williamson ønsker følgerne sine en gledelig jul på samme vis som Sigrid Bonde Tusvik - og så gjenstår det å se hvor sirkelen slutter.

Se flere julebilder under:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer