Kylie Jenner:

Brorens kommentar skaper storm

- Det der er søsteren din.

REAKSJONER: Kylie Jenner er ikke fremmed for å sette fyr på kommentarfelt. Foto: Danny Moloshok/Reuters/NTB
REAKSJONER: Kylie Jenner er ikke fremmed for å sette fyr på kommentarfelt. Foto: Danny Moloshok/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kardashian/Jenner-familien er kjent for å tiltrekke seg stor oppmerksomhet, enten det er familiedrama, utsagn eller unike antrekk.

Nå får den yngste av stjernesøstrene flere til å sperre opp øynene. Tirsdag publiserte sminkemogulen Kylie Jenner (24) en bildekarusell på Instagram som i skrivende stund har nesten elleve millioner likerklikk.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

«Rapporterer dette»

På de to bildene nyter Jenner tilsynelatende finværet ikledd en bikini med print av brystvorter til teksten «Free the nipple», som oversettes til «frigjør brystvorta».

Flere medier har omtalt saken, deriblant Independent og E! News.

MANGE MILLIONER: Bildet har fått nesten elleve millioner likerklikk på én dag. Foto: Skjermdump fra Instagram
MANGE MILLIONER: Bildet har fått nesten elleve millioner likerklikk på én dag. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Tusenvis av følgere har tatt til kommentarfeltet for å dele sin mening om klesvalget. Kardashian/Jenner-klanens familievenn, Malika Haqq (39), er blant dem som ser ut til å støtte realityprofilens budskap.

«SLIPP DEM FRI», skriver Haqq.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Andre derimot, er ikke like begeistret for Jenners vågale bikini.

«Snuppa, hva er dette …», skriver en følger.

«Ok, nei, jeg rapporterer dette», lyder en annen kommentar.

Andre etterlyser bikiniens merke, og ønsker seg samme.

Ifølge Independent er bikinien fra Gaultier, og har en prislapp på omtrent tre tusen kroner.

ERTEKROK: Kendall lagde humor på søsterens bekostning i sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians». Vis mer

- Det er søsteren din

Det er ikke bare Jenners bikini som får kommentarene til å strømme på. En annen som tok til realitystjernens kommentarfelt, var halvbroren Brandon Jenner.

Han la igjen to emojier, et smilefjes og to hyllende hender. Det har flere reagert på, og skrevet sin mening under halvbrorens kommentar.

«Incest», skriver en følger.

«Det der er søsteren din, bror», skriver en annen.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

«RART, se for deg at storebroren din kommenterer dette på puppebildet ditt, hva faen er galt med deg», heter det i en annen kommentar.

«Denne kommentaren er mer enn bare ekkel», mener en annen følger.

Byttet navn

Mellom bikinibilder, selfier og sminke, gir Jenner følgerne små innblikk i hverdagen som tobarnsmor.

I februar ble det kjent at realitystjernen og den verdenskjente rapperen Travis Scott (31) hadde blitt foreldre for andre gang. Fra før har de en datter, Stormi (4).

LATTERLIGGJORT: Kim Kardashian ble ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond Meat Vis mer

Kort tid senere kunne de avsløre at det var snakk om en liten sønn, og at familietilskuddet skulle bære navnet Wolf Webster.

Dette navnet fikk han imidlertid ikke ha i lenger enn en måned, for i mars uttalte de to at de følte navnet ikke passet ham, og at han skulle få et nytt. Guttens nye navn er foreløpig ikke kjent.

LES OGSÅ: Får morens medisin: - Få hjelp!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer