Kate Hudson:

Broren reagerer på dette

«Nope...»

OVERRASKER: Skuespiller Kate Hudson er åpenbart ikke redd for å vise fram kroppen sin. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
OVERRASKER: Skuespiller Kate Hudson er åpenbart ikke redd for å vise fram kroppen sin. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke sjelden at store Hollywood-stjerner tar til sosiale medier for å vise mer enn bare skuespillerferdighetene sine, eller små innblikk i privatlivet for fansen.

Det gjelder også skuespiller Kate Hudson (43), som nylig gjorde at flere fans satte morgenkaffen i halsen, ifølge People.

Overrasket fansen

For sine 15,4 millioner følgere kunne nemlig skuespilleren søndag opplyse om at solen skinte. Det hele valgte hun å gjøre toppløs.

«Solen skinner», skriver hun, etterfulgt av tre kaffe-emojier. På bildet bærer hun bare en høytlivstruse, samt en kaffekopp i høyre hånd og en mobil i venstre.

Innlegget har i skrivende stund hele 405 000 likerklikk, og flere fans har tatt til kommentarfeltet for å rose 43-åringen.

Én som imidlertid tilsynelatende er mindre fornøyd, er storebror Oliver Hudson (43), som tok til kommentarfeltet.

«Nope...» skriver han spøkefullt i en kommentar, som har fått flere tusen likerklikk.

- Vi er bare nakne folk

Kate og Oliver Huson er datter og sønn av det tidligere kjendisparet Bill Hudson (72) og Goldie Hawn (76), som var gift fra 1976 til 1982. Søskenparets stefar er Kurt Russell (71), som Hawn har vært i et forhold med siden 1983.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer