Kate Hudson:

Broren reagerer på dette

«Nope...»

OVERRASKER: Skuespiller Kate Hudson er åpenbart ikke redd for å vise fram kroppen sin. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
OVERRASKER: Skuespiller Kate Hudson er åpenbart ikke redd for å vise fram kroppen sin. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke sjelden at store Hollywood-stjerner tar til sosiale medier for å vise mer enn bare skuespillerferdighetene sine, eller små innblikk i privatlivet for fansen.

Det gjelder også skuespiller Kate Hudson (43), som nylig gjorde at flere fans satte morgenkaffen i halsen, ifølge People.

Overrasket fansen

For sine 15,4 millioner følgere kunne nemlig skuespilleren søndag opplyse om at solen skinte. Det hele valgte hun å gjøre toppløs.

«Solen skinner», skriver hun, etterfulgt av tre kaffe-emojier. På bildet bærer hun bare en høytlivstruse, samt en kaffekopp i høyre hånd og en mobil i venstre.

Innlegget har i skrivende stund hele 405 000 likerklikk, og flere fans har tatt til kommentarfeltet for å rose 43-åringen.

Én som imidlertid tilsynelatende er mindre fornøyd, er storebror Oliver Hudson (43), som tok til kommentarfeltet.

«Nope...» skriver han spøkefullt i en kommentar, som har fått flere tusen likerklikk.

IKKE FLAU: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

- Vi er bare nakne folk

Kate og Oliver Huson er datter og sønn av det tidligere kjendisparet Bill Hudson (72) og Goldie Hawn (76), som var gift fra 1976 til 1982. Søskenparets stefar er Kurt Russell (71), som Hawn har vært i et forhold med siden 1983.

Det er ingen tvil om at søsknene har et svært tett bånd, noe de ofte viser fram på sosiale medier i form av kommentarer til hverandre.

Det er heller ikke bare Kate Hudson som deler nakenbilder av seg selv på Instagram. Det gjør nemlig også storebroren, som i november i fjor åpnet seg om hvorfor han velger å gjøre det.

Den gang ga han ros til familien for at han er komfortabel i egen kropp den dag i dag.

- Det kommer fra at jeg vokste opp i en veldig åpen familie, for å være ærlig. Nakenhet har aldri vært tabu. Vi er alle født naken og det er sånn det er. Også nå med barna mine - vi er bare nakne folk. Det er sånn det er, jeg er definitivt komfortabel med det, sa han til People.

I VINDEN: Norske Amalie Olufsen prydet sin andre «Playboy»-forside, men denne gangen skjedde det på et noe utradisjonelt vis. Vis mer

LES OGSÅ: - Vi snakker mye om sex sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer