- Broren min prøvde å drepe meg

Ole Einar ble jaget med gårdsredskap av storebror Dag.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar er skiskytterstjernen Ole Einar Bjørndalen (40) klar for OL i Sotsji.

Mens de andre landslagsløperne er samlet i Sveits finner Ole Einar formen sammen med storebroren Dag Bjørndalen (43), som også er tidligere skiskytter, i en spesialløype i nord-italienske Anterselva.

– Jeg liker å være alene foran store mesterskap, jeg får konsentrert meg kun om det jeg skal gjøre på trening. Og det er hyggelig og inspirerende at Dag kan være med meg her, sier Bjørndalen til TV 2.

- Broren min prøvde å drepe meg

Men forholdet mellom de to brødrene har ikke alltid vært like harmonisk. Under oppveksten slåss nemlig guttene ofte med hverandre.

En gang ble Dag så sint på Ole Einar at han prøvde å drepe lillebroren med et gårdsredskap. Han fikk selv et varig mén i fingeren etter hendelsen.

- Jeg klikket fullstendig for det var et eller annet jævelskap han hadde funnet på, så jeg klarte ikke styre meg, forteller Dag i torsdagens episode av «Skiskytterkongen» på TV 2.

Bjørndalen er en av tidenes mestvinnende skisportutøvere. Under OL i Salt Lake City vant han blant annet fire gull. Foto: IMAGO/ All Over Press
Bjørndalen er en av tidenes mestvinnende skisportutøvere. Under OL i Salt Lake City vant han blant annet fire gull. Foto: IMAGO/ All Over Press Vis mer

Se videoklipp øverst i saken!

«Skiskytterkongen» sendes på TV 2 torsdager kl 21.45.

LES OGSÅ: Bjørndalen koste seg på motefest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer