TRIST DAG: Mandag ble en trist dag for Mark Ruffalo, etter at broren hans ble funnet skutt i hodet i sin egen leilighet. Foto: All Over Press
TRIST DAG: Mandag ble en trist dag for Mark Ruffalo, etter at broren hans ble funnet skutt i hodet i sin egen leilighet. Foto: All Over PressVis mer

Broren funnet skutt i hodet

Politiet kaller skytedramaet for mistenkelig.

SEHER.NO: "Zodiac"-skuespilleren Mark Ruffalos bror, Scott Ruffalo, kjemper for livet etter at han mandag morgen ble skutt i hodet. Det bekrefter en talsmann for Ruffalo overfor blant annet nyhetsbyrået AP.

39 år gamle Scott, som er frisør, ble ifølge TMZ.com funnet i sin leilighet i Beverly Hills tidlig mandag - med et skuddsår i hodet. En talsmann for Beverly Hills-politiet, Tony Lee, ville dog ikke si mer enn at "mistenkelig aktivitet" hadde funnet sted på gjerningstedet. Dermed kan man anta at Scott Ruffalo ikke var offer for en personlig tragedie.

39-åringen er gift med Luzelena Ruffalo og har en stedatter med navnet Lucinda, men det er fortsatt ikke kjent om noen av dem var i leiligheten da dramaet fant sted.
Skuespillerstjerne Mark Ruffalo er blant annet kjent fra filmene "Zodiac" og "Blindness".

Som hans bror Mark, er Scott født i amerikanske Kenosha. Senere flyttet han med sin familie til San Diego.

Ruffalo ble fraktet til et sykehus i Los Angeles umiddelbart etter at han ble funnet. Tilstanden hans er fortsatt svært alvorlig.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Hvem er dine nye filmfavoritter?