Broren erklært hjernedød

Katherine Heigl prater ut om savnet etter broren ...

Foto: TV2
Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Man skulle tro at Katherine Heigl (28) som spiller legen Izzie i TV2-serien ”Grey’s Anatomy” hadde alt hun kan drømme om; et vakkert utseende, en strålende karriere og en fryktelig kjekk kjæreste.

LES OGSÅ: "Dr. Dreamy" venter tvillinger!

Men den tidligere "Roswell"-stjernen har et stort savn i livet. For da hun var syv år gammel, mistet hun storebroren Jason etter en fryktelig bilulykke! Han ble slengt av lasteplanet på en pick-up og fikk en svært alvorlig hjerneskade.

Legene fastslo etter hvert at broren var hjernedød ...

Heigls familie bestemte da at brorens organer skulle doneres bort. Til helsebladet ”Prevention” forteller Katherine at dette var hva broren hadde ønsket.

- Jason trengte ikke organene lenger. Hjertet og nyrene hans reddet livet til tre personer og hornhinnene reddet synet til nok en person.

Etter å ha blitt superstjerne, bruker Katherine mye tid på å oppfordre folk til å skrive på donorkort - et kort som viser at man ønsker å gi bort organene sine hvis livet ditt ikke kan reddes …

Les mer om "Grey's Anatomy" i Se og Hør Netts
serieguide.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer