Brooklyn Beckham:

Brooklyns nye kjæreste får fansen til å klø seg i hodet

- Dette er så rart, hun ligner på moren din.

NY KJÆRESTE: Brooklyn Beckhams nye kjæreste blir av fansen sammenlignet med moren hans, Victoria (44). Her er de avbildet i London nylig. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: Brooklyn Beckhams nye kjæreste blir av fansen sammenlignet med moren hans, Victoria (44). Her er de avbildet i London nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I midten av desember kunne kjendissønnen Brooklyn Beckham (19) bekrefte at han hadde funnet lykken med modellen Hana Cross (21). Det gjorde han i et innlegg på Instagram.

Innlegget kom like etter at flere medier meldte at 19-åringen hadde blitt observert med en ny flammeBritish Fashion Awards 2018.

Nylig viste Brooklyn nok en gang sin kjærlighet overfor Hana ved å dele en serie med bilder av både seg selv og den flotte modellen på sin Instagram-profil. Beckham-sønnen er glad i å fotografere, og et av bildene viser blant annet et sort-hvitt bilde av kjæresten, med Brooklyn i speilet bak kameraet.

Se dette innlegget på Instagram

❤️

Et innlegg delt av bb🌷 (@brooklynbeckham)

Bildene har ikke gått ubemerket hen hos fansen, og mange mener at 19-åringens kjæreste er prikk lik moren hans, Victoria Beckham (44). I kommentarfeltet er det flere som påpeker at de trodde bildene var av hans berømte mor, og ikke kjæresten.

- Dette er så rart, hun ligner på moren din, kommenterte en av følgerne.

- Jeg trodde dette var moren din! Hun ser definivt ut som en yngre versjon av Victoria Beckham, skrev en annen.

LIKHET: Mange mener at Brooklyns nye kjæreste, Hana Cross, ligner på moren hans, Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix
LIKHET: Mange mener at Brooklyns nye kjæreste, Hana Cross, ligner på moren hans, Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg synes hun ligner på moren din. Hun er veldig vakker, kommenterte en tredje Instagram-bruker.

Nylig tilbrakte duoen nyttårsaften sammen med resten av Beckham-familien. Hana benyttet anledningen til å dele et bilde fra feiringen sammen med sin kjære Brooklyn på Instagram.

Møttes gjennom kusinen

De to turtelduene skal ifølge Daily Mail ha datet i noen måneder. I oktober publiserte den 21 år gamle modellen et bilde av seg selv i en bil der Brooklyns tatovering var synlig på hånden på rattet. Dermed begynte ryktene å svirre.

Se dette innlegget på Instagram

🌹

Et innlegg delt av Hana (@hancross)

Turtelduene skal angivelig ha blitt introdusert via Brooklyns kusine, Libby Adams - som er datteren til Victoria Beckhams søster, Louise Adams (35).

Både Hana og Brooklyn har begge ofte dukket opp i Libbys sosiale medier, spesielt de siste månedene.

I november postet Libby blant annet dette bildet av seg selv sammen med fetteren og venninnen i Hyde Park:

Se dette innlegget på Instagram

Drinking beer...shock

Et innlegg delt av Libby Adams (@libbyyadams)

Brooklyns kjæreste er signert med det London-baserte modellbyrået Select Model Management, og har blant annet jobbet for merker som Topshop, NastyGal og Asos, ifølge magasinet Elle.

En del av familien

Søndag var Hana med Brooklyn på en visning under moteuken i London, der David Beckhams (43) nye kolleksjon for Kent & Curwen ble presentert.

STILSIKRE: Hana og Brooklyn var søndag med Victoria og David på motevisning i London. De var alle kledd i passende og matchende antrekk. Foto: NTB Scanpix
STILSIKRE: Hana og Brooklyn var søndag med Victoria og David på motevisning i London. De var alle kledd i passende og matchende antrekk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Modellen var matchende kledd med sin berømte svigerfamilie, og det ser ut til at hun allerede har fått et godt forhold til både David og Victoria.

Også Victoria var til stede for å støtte ektemannen, og stjerneduoen viste følelser for hverandre offentlig for første gang på lang tid, da de blant annet delte et kjærlig kyss under motevisningen.

STØTTE: Victoria la en kjærlig hånd over skulderen til ektemannen. Foto: NTB Scanpix
STØTTE: Victoria la en kjærlig hånd over skulderen til ektemannen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KYSS: David og Victoria delte et kyss under motevisningen. Foto: NTB Scanpix
KYSS: David og Victoria delte et kyss under motevisningen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Komplisert år

David og Victoria har ikke hatt et like blomstrende kjærlighetsliv som sønnen det siste halvåret - i alle fall ikke ifølge en rekke internasjonale medier.

Duoen feiret nylig sin 19. bryllupsdag, og har ved flere anledninger måttet svare på brudd- og utroskapsrykter. Senest i sommer slo stjerneparet kraftig ned på rykteflommen om en mulig skilsmisse.

I oktober fikk Daily Mail tilgang til et forhåndsklipp til det australske TV-programmet The Sunday Project, der den tidligere fotballstjernen lettet på sløret om ekteskapet med Victoria.

Han innrømmet blant annet at forholdet var «komplisert», og at begge parter må være villig til å legge ned en innsats for at forholdet skal fungere i det lange løp.

Ifølge The Sun tok ikke Victoria Davids kommentar særlig bra, og hun skal ha reist til et rehabiliteringssenter i Tyskland som spesialiserer seg på stress og emosjonell balanse.

- Da Victoria fikk vite om Davids intervju, ble hun fullstendig knust, sa en kilde til nettstedet og la til:

- Hun aner virkelig ikke hvorfor han sa noe så ufølsomt til offentligheten, og latterliggjør henne på denne måten.

Dårlig stemning

Det skal altså ha blitt svært dårlig stemning mellom det tilsynelatende stødige paret da intervjuet ble kjent.

- Victoria var knust og gråt i to dager i strekk. Det har virkelig ikke vært den beste uken for henne. Dette gjør ting mer komplisert, forklarte en kilde til nettstedet den gang.

Davids kommentar kom kun få uker etter at hele Beckham-familien - med unntak av David selv - stilte på forsiden av Vogue. Fraværet fikk nok en gang flere til å tenke at det er trøbbel i paradis.

Årsaken til Davids fravær skal imidlertid ha vært at han selv ikke ønsket å stille på forsiden i utgaven som man får kjøpt i butikk. Han stilte imidlertid opp på forsiden sammen med kona og barna på utgaven som ble sendt ut til bladets abonnenter.

LES OGSÅ: Slik kuppet hun nattens prisutdeling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer