GODT FORHOLD: Brooklyn Beckham tok med seg lillebroren Romeo på London-premieren på Star Wars: The Force Awakens. Foto: Epa
GODT FORHOLD: Brooklyn Beckham tok med seg lillebroren Romeo på London-premieren på Star Wars: The Force Awakens. Foto: Epa Vis mer

Brooklyn tok med lillebroren på «Star Wars»-premiere

De to brødrene fikk jentene til å hyle på den røde løperen.

Publisert

SEOGHØR.NO: David (40) og Victoria Beckhams (41) eldste sønn, Brooklyn (16), tok onsdag med seg lillebror Romeo (13) på London-premieren til  storfilmen «Star Wars: The Force Awakens».

De to brødrene hadde bestemt seg for å matche antrekk, og kom begge i svarte jeans og skinnjakker. Det var tydelig at Brooklyn tok ansvar for lillebroren, og han la en beskyttende hånd over skuldrene til Romeo under møtet med pressen og de mange begistrete tilskuerne.

På instagram la Brooklyn ut et bilde av de to foran Star Wars-logoen. Under bildet skrev han: «For en morsom kveld sammen med lillebroren min.»

Modellkarrierer

Begge har gjort det stort som modeller, og som 10-åring fikk Romeo kontrakt med Burberry. Tidligere i år ble det kjent at Brooklyn også hadde fått en lukrativ avtale.

- Han er ekstremt fotogen og er kjekk nok til å være modell for de største kampanjene som virkelig betaler godt. Han er blitt oppfordret til å jobbe for en Hollywood-karriere, noe han har veldig lyst til, sier en kilde nær familien til Mirror.

Se video fra Los Angeles-premieren til «Star Warce: The Force Awakens»:

Mer populær enn pappa

Eks-fotballstjerne David Beckham har lenge vært en av verdens mest ettertraktede menn. Nå har han fått konkurranse av sine egne sønner. Under et intervju med radiokanalen Manchester Key's 103 FM fortalte han at eldstesønnen Brooklyn snart tar over tronen til den populære familiefaren.

- Det skjer oftere og oftere at noen spør: «Kan jeg ta et bilde med deg?», men så snakker dem ikke til meg, men til Brooklyn, sa 40-åringen og fortsatte:

- Jeg er den som tar bildene av Brooklyn og fansen, sa han og lo.

STOLTE FORELDRE: Stjerneparet David Beckham og Victoria Beckham har all grunn til å være stolt av sine barn. I tillegg til Brooklyn og Romeo har de sønnen Cruz og datteren Harper. Foto: Rex Features
STOLTE FORELDRE: Stjerneparet David Beckham og Victoria Beckham har all grunn til å være stolt av sine barn. I tillegg til Brooklyn og Romeo har de sønnen Cruz og datteren Harper. Foto: Rex Features Vis mer

LES OGSÅ: Viste frem sin 30 år yngre ektemann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer