Brooklyn gjør som pappa Beckham

Fotballstjernens sønn fikk Instagram-fansen til å juble da han viste frem resultatet av styrketreningen.

KASTER SKJORTA: 17 år gamle Brooklyn Beckham, her fotografert i anledning Brit Awards i London i februar, imponerer med musklene sine på Instagram. Pappa David har i en årrekke prydet reklameplakater for H&M i undertøyet (t.v). Foto: Wenn.com / REX Features/ NTB Scanpix
KASTER SKJORTA: 17 år gamle Brooklyn Beckham, her fotografert i anledning Brit Awards i London i februar, imponerer med musklene sine på Instagram. Pappa David har i en årrekke prydet reklameplakater for H&M i undertøyet (t.v). Foto: Wenn.com / REX Features/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Brooklyn Beckham (17) har vokst opp som den eldste sønnen til et av verdens mest berømte ektepar, «Spice Girls»-stjernen Victoria (41) og  fotballstjernen David Beckham (40).

Den siste tiden har den berømte tenåringsgutten imidlertid begynt å stå på egne bein.

Allerede i høst innrømmet kjekkaspappa David at eldstesønnen var i ferd med å bli mer populær enn ham. Og nå ser det ut til at Brooklyn også vekker like stor begeistring i bar overkropp som faren sin.

I en årrekke har David Beckham gjort suksess som veltrent og tatovert undertøysmodell for H&M, og denne uken viste unge Brooklyn muskler på Instagram-profilen sin.

Saken fortsetter nedenfor.

Hitting the gym

Et bilde publisert av BB (@brooklynbeckham)

- Henger på treningsstudioet, skriver 17-åringen til et bilde av ryggen sin, der musklene virkelig kommer til sin rett mens han tar en såkalt pull-up.

Flere av Brooklyns Instagram-følgere er tydeligvis svært begeistret for bildet, og de entusiastiske kommentarene renner inn i kommentarfeltet under fotografiet.

- Jeg dør på innsiden, skriver en bruker som kaller seg «arabella.crowley».

- Jeg holder ikke ut dette lenger, skriver en bruker som kaller seg «beccasmith13».

- Herre min hatt, du er en gave fra oven, mener brukeren «dolan_lover11».

Kjendisblogger Perez Hilton foreslår at Brooklyn Beckham ønsker å gå i sin fars fotspor, og at han kanskje forbereder seg til en egen undertøyskampanje.

Få et tilbakeblikk på en av de lekre kampanjene til David Beckham:

Populær tenåring

Uavhengig av om Brooklyn Beckham nok en gang blir modell foran kamera eller ikke, har 17-åringen allerede kapret en drømmejobb bak kamera.

I slutten av januar ble det kjent at det britiske motehuset Burberry hadde hyret inn tenåringen til å fotografere en ny parfymekampanje.

I ettertid har pappa David forsvart sønnens svært ettertraktede jobboppdrag i et personlig intervju med GQ:

- Vi vet at han har mange flere muligheter på grunn av oss. Men han lager muligheter for seg selv også (...) Uansett om folk tror det eller ei har han faktisk et genuint talent. Han har et fantastisk «blikk», og har bevist det med bildene han har tatt, sa Beckham til magasinet i mars.

Saken fortsetter under bildet.

ETTERTRAKTET TYPE: Broolyn Beckham (t.v) har allerede hatt sitt første fotooppdrag for Burberry. Her er han på Burberry-visningen i London i januar sammen med modellsønnen til Oscar-vinner Daniel Day-Lewis, Gabriel-Kane.  Foto: Rex Features
ETTERTRAKTET TYPE: Broolyn Beckham (t.v) har allerede hatt sitt første fotooppdrag for Burberry. Her er han på Burberry-visningen i London i januar sammen med modellsønnen til Oscar-vinner Daniel Day-Lewis, Gabriel-Kane. Foto: Rex Features Vis mer

Stolt pappa

Den engasjerte firebarnsfaren, som dessuten har barna Romeo (13), Cruz (11) og Harper (4) med Victoria, har også tidligere skrytt av den eldste sønnen sin - som utvilsomt har faren som forbilde.

I et radiointervju i oktober i fjor røpet David Beckham at Brooklyn har begynt å stjele oppmerksomheten.

- Det skjer oftere og oftere at noen spør: «Kan jeg ta et bilde med deg?», men så snakker de ikke til meg, men til Brooklyn. Jeg er den som tar bildene av Brooklyn og fansen, sa han lattermildt til radiokanalen Manchester Key's 103 FM i høst.

BERØMT FAMILIE: Victoria Beckham er også stolt av de flotte barna sine. I høst delte hun dette bildet på Instagram, der hun poserer med sønnene Romeo (t.v) og Cruz (foran). Bildet er tatt på premieren til filmen «Burberry Festive», der Romeo medvirker.  Foto: Instagram/ SipaUSA
BERØMT FAMILIE: Victoria Beckham er også stolt av de flotte barna sine. I høst delte hun dette bildet på Instagram, der hun poserer med sønnene Romeo (t.v) og Cruz (foran). Bildet er tatt på premieren til filmen «Burberry Festive», der Romeo medvirker. Foto: Instagram/ SipaUSA Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har et usunt syn på kroppen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer