Brooklyn Decker overrasket fansen med sminkefri selfie

Den gravide supermodellen avslører at hun har fått «kviser og hårete ansikt».

ETTERTRAKTET: Brooklyn har blant annet vært på coveret av Sports Illustrated. Her poserer blondinen stolt med bladet i 2010. Foto: Scanpix
ETTERTRAKTET: Brooklyn har blant annet vært på coveret av Sports Illustrated. Her poserer blondinen stolt med bladet i 2010. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Brooklyn Decker (28) begynte karrieren som modell allerede for ti år siden, og har blant annet dukket opp på forsiden av populære blader som Sports Illustrated og Cosmopolitan.

I senere tid har hun også prøvd seg som skuespiller både på TV og på film; 28-åringen gjorde sin filmdebut i 2011 i «Just Go With It» sammen med Jennifer Aniston og Adam Sandler.

Det er ingen hemmelighet at det er mye fokus på utseende i Hollywood, men Brooklyn er ikke redd for å vise frem sitt «sanne jeg» på sosiale medier.

I mai kom nyheten om at hun ventet sitt første barn med tennisspiller Andy Roddick (32), og et innlegg på Instagram viser blondinen usjenert frem hva slags virkning graviditetshormonene har hatt på henne.

Saken fortsetter under bildet.

«Kjempegøy med graviditetshormoer. Kviser og hårete ansikt», skrev Brooklyn under bildet.

I dagene siden modellen la ut sin sminkefrie selfie, har fansen hyllet henne i kommentarfeltet.

«Elsker at du er så ekte», skriver brukeren @marizdear. «Glad for å se at dette skjer med supermodeller også», legger @annwellsmcgahey til.

«Kommenterer bare for å si takk. Jeg så nettopp gjennom hele Instagram-kontoen din og det var skikkelig forfriskende. Du er en inspirasjon for unge jenter og kvinner», mener @marypeyton.

LES OGSÅ: – Jeg hater å vise frem kroppen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer