- Brooklyn dater Hollywood-skjønnhet

Det er ikke bare pappa David Beckham som har draget på damene...

MØTTES PÅ TRENING: Denne sommeren har Brooklyn og familien tilbrakt mye tid i USA, og trening har selvfølgelig stått på agendaen for den sporty familien. Her forlater Brooklyn og pappa David treningsstudioet SoulCycle i Brentwood i California - som er stedet Chloe og Brooklyn skal ha blitt kjent. Foto: FameFlynet Sweden
MØTTES PÅ TRENING: Denne sommeren har Brooklyn og familien tilbrakt mye tid i USA, og trening har selvfølgelig stått på agendaen for den sporty familien. Her forlater Brooklyn og pappa David treningsstudioet SoulCycle i Brentwood i California - som er stedet Chloe og Brooklyn skal ha blitt kjent. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne sommeren har The Beckhams tilbrakt mye tid i deres «gamle hjemby» Los Angeles. Men til tross for at familien har vært på ferie, har de ikke ligger på latsiden når det kommer til treningsrutinene, og flere ganger i uken har de blitt observert til og fra det trendy treningsstudio SoulCycle i California.

David (39) og Victoria Beckhams (40) eldstesønn Brooklyn Beckham (15) har gjennom felles treningsvenner fra SoulCycle blitt introdusert for den vakre Hollywood-skuespilleren Chloe Grace Moretz (17), og i følge kilder UsMagazine har snakket med er de to nå på dater'n.

GOD STOREBROR: I likhet med Chloe har også Brooklyn Beckham et nært forhold til sine søsken. Her bærer han lillesøster Harper på armen, etter et besøk på treningsstudioet SoulCycle i Brentwood i sommer.

Pictured: Brooklyn Beckham and Harper Beckham
Ref: SPL809987  270714  
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:	310-821-2666
New York:	212-619-2666
London:	870-934-2666
photodesk@splashnews.com
 Foto: Splash News/ All Over Press
GOD STOREBROR: I likhet med Chloe har også Brooklyn Beckham et nært forhold til sine søsken. Her bærer han lillesøster Harper på armen, etter et besøk på treningsstudioet SoulCycle i Brentwood i sommer. Pictured: Brooklyn Beckham and Harper Beckham Ref: SPL809987 270714 Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 [email protected] Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

- De har vært på et par dater. De er hverandres sommerflørt. Ingen av dem kjører, så de har vært ifølge med andre. Det er veldig søtt, sier kilden, som også hevder at de to ved flere anledninger har deltatt på treningstimer sammen.

I disse dager er 17-åringen kinoaktuell med filmen «If I Stay», og det spekuleres nå i om hun kommer til å ta med seg Brooklyn som date under festpremieren som avholdes i slutten av august.

I tillegg til at begge to er opptatt av trening, er kjendiser og midt i tenårene, har de to turtelduene også en annen ting felles: de er svært familiekjære og spesielt i sine søsken.

FAMILIEIDYLL: Chloe Grace Moretz på flyplassen i Los Angeles i juli, hånd i hånd med storebror Trevor. Foto: Stella Pictures
FAMILIEIDYLL: Chloe Grace Moretz på flyplassen i Los Angeles i juli, hånd i hånd med storebror Trevor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Chloe har et nært forhold til de fire storebrødrene Brandon, Trevor, Colin og Ethan. Brooklyn på sin side er svært knyttet til småsøsknene sine Cruz (9), Romeo (11) og lille Harper Seven (2).

I et intervju med magasinet Flare forteller 17-åringen at hun ikke ønsker at tenåringsperioden hun er inne i nå bare skal handle om forhold:

- Det er ikke min stil. Det er en tøff tid i livet å forelske seg på: folk forandrer seg så fort. Jeg ønsker ikke å føle at jeg må passe ekstra nøye på hva jeg gjør, og hvem jeg gjør det med. Jeg er 17 år, og ønsker ikke å ha det på den måten.

Mulig hun tenker annerledes nå som hun har kapret den kjekke kjendissønnen...

LES OGSÅ: Har Brooklyn fått seg kjæreste?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer