Brooklyn Beckham viste frem Hollywood-kjæresten

Stjerneparet la ikke skjul på følelsene for hverandre da de for første gang dukket opp på rød løper sammen.

STRÅLTE SAMMEN: Chloë Grace Moretz og Brooklyn Beckham dukket opp sammen på den røde løperen under premieren av filmen «Neighbors 2: Sorority Rising» i Los Angeles.  Foto: NTB scanpix
STRÅLTE SAMMEN: Chloë Grace Moretz og Brooklyn Beckham dukket opp sammen på den røde løperen under premieren av filmen «Neighbors 2: Sorority Rising» i Los Angeles. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden avslørte Brooklyn Beckham (17) og Hollywood-stjernen Chloë Grace Moretz (19) at de er i et forhold.

Det unge paret har delt flere bilder av hverandre i sosiale medier, men aldri før har de dukket opp på et offentlig arrangement sammen.

Tirsdag gjorde de imidlertid et unntak da de kom sammen på premieren av Moretz' nye film «Neighbors 2: Sorority Rising». 

- Nå er det ute. Kom dere over det. Det er slik det er. Vi er kjærester og det er det, sa blondinen til E! News under premierefesten, ifølge Contactmusic.com.

Turtelduene klarte ikke å skjule nyforelskelsen og ga hverandre kjærlige blikk da de poserte sammen foran pressekorpset.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRLIGE BLIKK: Brooklyn og Chloë klarte ikke å skjule sin begeistring for hverandre da de møtte opp på den røde løperen sammen.  Foto: Abaca
KJÆRLIGE BLIKK: Brooklyn og Chloë klarte ikke å skjule sin begeistring for hverandre da de møtte opp på den røde løperen sammen. Foto: Abaca Vis mer

Bekreftet forholdet

Romanseryktene mellom unge Beckham og Moretz svirret lenge før de faktisk bekreftet at de er i et forhold.

- Jeg tror at jo mindre jeg lager det til et mysterium, jo mer slutter folk å bry seg. Så ja, vi er i et forhold, bekreftet hun til Andy Cohen på showet «Watch What Happens Live!» forrige uke, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av bb (@brooklynbeckham)

Den talentfulle skuespilleren, som selv ble forlatt av sin egen far da hun var 12 år gammel, har også skrytt av kjærestens verdensberømte foreldre. 

- David er en fantastisk far og Victoria er en fantastisk mor. De er genuint veldig gode foreldre og det er det som betyr mest. Og de lagde en kjekk sønn, fortalte hun.

Mens Chloë til daglig bor i Los Angeles, veksler Brooklyn og familien på å oppholde seg i filmbyen og London.

Saken fortsetter nedenfor.

UNG KJÆRLIGHET: Brooklyn Beckham og Chloe Grace Moretz poserte sammen for fotografene mens de satt tett sammen og holdt hender.  Foto: Rex Features
UNG KJÆRLIGHET: Brooklyn Beckham og Chloe Grace Moretz poserte sammen for fotografene mens de satt tett sammen og holdt hender. Foto: Rex Features Vis mer

- Jeg elsker å henge med ham

Det var under Paris Fashion Week i 2014 at Brooklyn og Chloë møtte hverandre for første gang.

Kort tid etter begynte romanseryktene å svirre, og paret ble observert sammen ved mange ulike anledninger både på trening og middagsdater. 

- Han er en veldig god gutt, og en god person. Jeg elsker å henge med ham, skrøt Mortez om Brooklyn i et TV-intervju.

Senere på høsten samme året tok forholdet brått slutt og begge slettet hverandre fra sosiale medier.

Kort tid før gjenforeningen ble Brooklyn koblet med den franske skjønnheten Sonia Ben Ammar (16).

STJERNEPAR: Brooklyn og Chloë nyter tiden som nyforelsket.  Foto: Xposure
STJERNEPAR: Brooklyn og Chloë nyter tiden som nyforelsket. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: - Kjæresten min var fantastisk som kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer