Brooklyn Beckham:

Brooklyn Beckham overrasket med romantisk hilsen

Setter fart på romanseryktene med ekskjæresten.

DELTE KJÆRLIGHETEN: Brooklyn Beckhan og Chloë Moretz får tydeligvis ikke nok av hverandre. Nå viser de sin kjærlighet i sosiale medier. Foto: NTB scanpix
DELTE KJÆRLIGHETEN: Brooklyn Beckhan og Chloë Moretz får tydeligvis ikke nok av hverandre. Nå viser de sin kjærlighet i sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Av-og-på forholdet mellom Brooklyn Beckham (18) og skuespiller Chloë Grace Moretz (20) vil ingen ende ta.

Tidligere denne måneden ble det spekulert i om duoen har funnet tilbake til hverandre for tredje gang, og nå kan det virke som at det er hold i ryktene.

Mandag delte nemlig 18-åringen et bilde på Instagram der han sitter i en sofa og ser på en film. Til bildet har han skrevet følgende tekst:

«Disse kveldene er favorittkveldene mine. Savner jenta mi».

Moretz har kommentert to symboler under bildet - et hjerte og en vissen rose.

Saken fortsetter nedenfor.

These nights are my favourite ❤️. Missing my girl

Et innlegg delt av bb (@brooklynbeckham)

Av-og-på

Duoen ble først observert sammen igjen i slutten av august, og kilder hevdet at de unge turtelduene har funnet tilbake til hverandre.

To uker senere skrev Chloë et hjertesymbol under et av bildene til Brooklyn på Instagram, noe som satte mer fart i ryktene.

Beckham og Moretz ble først et par i 2014, etter de hadde møtt hverandre under Paris Fashion Week samme år. Forholdet varte bare en kort stund den gang.

To år senere dukket stjernene opp sammen under premieren av Moretz' film «Neighbors 2: Sorority Rising», og så stormforelsket ut.

- Nå er det ute. Kom dere over det. Det er slik det er. Vi er kjærester og det er det, sa blondinen til E! News den gang, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter nedenfor.

SAMMEN IGJEN? De to stjernene ble observert sammen igjen i slutten av august. Foto: NTB scanpix
SAMMEN IGJEN? De to stjernene ble observert sammen igjen i slutten av august. Foto: NTB scanpix Vis mer

I starten av forholdet prøvde de å holde det skjult, men etter hvert ble presset fra media for sterkt. Chloë sa i et intervju med TV-programmet The Talk i 2016 at mediaoppstyret begynte å tære på forholdet, ifølge UsWeekly.

- Vi har vært av og på med hverandre i et par år nå, og vi har akkurat gjort det offisielt, sa hun.

- Vi løp alltid fra paparazzier og løp fra folk som snakket om oss og tok bilder. Til slutt tenkte vi, «Vet du hva? Dette ødelegger forholdet vårt», sa hun.

Saken fortsetter nedenfor.

FÅR IKKE NOK AV HVERANDRE: Brooklyn Beckham og Chloë Moretz har blitt sammen igjen - for tredje gang. Foto: NTB scanpix
FÅR IKKE NOK AV HVERANDRE: Brooklyn Beckham og Chloë Moretz har blitt sammen igjen - for tredje gang. Foto: NTB scanpix Vis mer

Koblet med sin gode venninne

Det er kun noen måneder siden Brooklyn Beckham var koblet med en annen kjent skjønnhet. I sommer ble han nemlig observert tett omslynget med den vakre artisten Madison Beer (18).

Selv om de to stjernene ble avbildet rett før et kyss i butikken Barneys New York, hevdet Beer at hun og Brooklyn kun er gode venner.

Hun forklarte nemlig til magasinet People at hun er «veldig singel», ifølge Mirror.

– Jeg er veldig singel, og ikke klar for å mingle. Jeg er nemlig veldig fokusert på karrieren min. Jeg har det gøy. Det er tydelig gutter jeg kan bli forelsket i, men jeg er veldig singel, sa hun.

Brooklyn og Madison skal ha vært nære venner i flere år, men likevel innrømmet brunetten at duoen hadde et lite «crush» på hverandre.

– Vi er begge veldig travle, men han er fantastisk. Han er en søting og rett og slett en av mine beste venner, sa hun til nettstedet.

BARE GODE VENNER: Madison Beer og Brooklyn Beckham hadde tilsynelatende en flørt gående i sommer. Foto: NTB scanpix
BARE GODE VENNER: Madison Beer og Brooklyn Beckham hadde tilsynelatende en flørt gående i sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Setter av tid til å pleie kjærligheten