Brooklyn Beckham:

Brooklyn Beckham i bråk etter pistol-bilde

Den unge fotografspiren får tilsnakk etter å ha rettet en pistol mot kameraet.

FÅR REFS: Brooklyn Beckham (18) delte bilder av at han holder en pistol på Instagram-profilen sin. I kommentarfeltet raser fansen. Foto: NTB Scanpix
FÅR REFS: Brooklyn Beckham (18) delte bilder av at han holder en pistol på Instagram-profilen sin. I kommentarfeltet raser fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Sønnen til stjerneparet David (42) og Victoria Beckham (43), Brooklyn Beckham (18), har nylig flyttet til New York for å studere fotografi.

På sin Instagram-profil har han den siste tiden vist frem det som kan være fotoprosjekter fra den nye skolen, men det er ikke alt han får ros for, skriver Mirror.

Fredag morgen norsk tid delte 18-åringen en kollasj av bilder, der han i noen av bildene poserer med en pistol.

På enkelte av dem retter han pistolen mot kameraet.

@damon_baker

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Bildene har skapt sterke reaksjoner blant fansen, og i kommentarerfeltet stormer de mot Beckham-sønnen.

- Unnskyld, men nå fornærmer du meg. Du skal ikke glorifisere pistoler. Det går imot alt foreldrene dine står for, skriver en person ved navn Ellie Tubby ifølge BT.

Avisen skriver at Beckham tidligere hadde delt ett enkelt bilde av ham og pistolen, men det er nå slettet.

Flere påpeker at 18-åringen har flere unge følgere, og at han bør tenke over hvilke signaler han sender.

- Jeg tror en person med så mange følgere kan spre gode ting, ikke promotere bruken av pistolen med så mange tragedier og vold i verden, skriver en av dem ifølge Mirror.

Et knippe andre gir blaffen i pistolen og kommenterer heller hvor bra de synes han ser ut.

Bildene er tatt av kjendisfotografen Damon Baker som har tatt bilder av blant andre Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Swift og Bella Thorne, skriver Mirror.

Brooklyn Beckham har ikke svart på kritikken fra følgerne enn så lenge.

Delte lettkledd bilde

Det er ikke første gang fotballstjernas sønn har skapt rabalder i sosiale medier.

I august i fjor delte han et bilde, som tilsynelatende er tatt på et treningssenter, der han er rimelig avkledd.

Det hadde ikke gått mer enn et par minutter før det gikk varmt i kommentarfeltet under bildet.

@chasenfitness 🙏🏼

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Flere Instagram-brukere skriver at 17-åringens berømte far har grunn til å bekymre seg over at sønnen skal ta over populariteten hans:

- Pass deg for sønnen din, David! Tenk om han blir større enn deg, skriver Instagram-brukeren som går under brukernavnet «paul76sykes».

En annen påpeker imidlertid at han fremdeles har en vei å gå før han tar igjen David:

- Faren din er fremdeles bedre, skriver «1giantleapkl» etterfulgt av et stort smiletegn.

Feiret datterens bursdag på slottet

Beckham-familien har ved tidligere anledninger fått refs over innholdet de deler på sosiale medier.

Harper Beckham (6) feiret bursdagen sin på Buckingham Palace i juli, og naturligvis delte de stolte foreldrene bilder fra feiringen.

Our little birthday princess x Kisses 💕💕💕💕💕💕

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Problemet var at valget av selskapslokale fikk britene til å se rødt.

Familien og en rekke venninner av Harper ble nemlig invitert på teselskap av Prins Andrew, hertuginne Sarah av York og prinsesse Eugenie på Buckingham Palace.

I etterkant fikk Beckham-familien kritikk for å ha gjort det britiske slottet til «en lekeplass for rike og berømte mennesker».

- Er dette en ny reklame for kongefamilien eller får alle små prinsesser en invitasjon? skrev en av følgerne under David Beckhams bilde.

- Hvis man har nok penger så kan man visst kjøpe alt, skriver en annen.

Fikk ikke spesialbehandling

Til Daily Mail sa den kongelige forfatteren Robert Jobson at Buckingham-palasset ikke burde bli sett på som et feststed for de rike og berømte.

- Det virker rart at hvis du har pengene eller forbindelsene, så kan palasset - som ble bygget ved hjelp av de britiske skattebetalerne - bli brukt på denne måten kun for en håndfull mennesker. Hvis det bare er for de rike og berømte, så er det ikke riktig, sa Jobson.

Han mente området gjerne må bli brukt til spesielle anledninger, men når det skjer, så må offentligheten få vite hvordan det skjedde, hvem som organiserte det, om penger ble betalt og hvorfor det bare er åpent for rike eks-fotballspillere.

Saken fortsetter nedenfor.

Pappa Beckham la senere samme uke ut et nytt bilde der han skrev at familien var blitt invitert av kongefamilien til et teselskap, og at de ikke fikk spesialbehandling.

- Et siste bilde av bursdagsjenta ... Jeg vil bare være tydelig på at slottet ikke åpnet portene for Harpers bursdagsselskap. Dette var et teselskap vi og andre gjester var invitert til, så det var en flott ting å gjøre med moren min, Harper og noen skolekamerater. Vi var beæret som hadde mulighet til å være der. Et vakkert teselskap, skrev Beckham.

LES OGSÅ: David Beckham slår tilbake etter kyssebilde med datteren