NÆRT FORHOLD: Brooklyn og David Beckham deler jevnlig bilder av seg selv sammen i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Brooklyn og David Beckham deler jevnlig bilder av seg selv sammen i sosiale medier. Foto: NTB ScanpixVis mer

Brooklyn Beckham hadde ingen anelse om at foreldrene var verdensberømte

Ett øyeblikk skulle endre alt.

(Seoghør.no): Helt siden 1999 har Victoria (42) og David Beckham (41) vært et av verdens mest berømte ektepar.

Der førstnevnte gjorde enorm suksess som medlem av Spice Girls på 90-tallet, regnes David som en av fotballhistoriens største ikoner.

Det kan imidlertid virke som at paret ikke har hatt behov eller ønske om å gjøre dette til et poeng på hjemmebane.

BERØMT FAMILIE: David og Victoria Beckham har vært gift i snart 20 år, og har fire barn sammen, Brooklyn (17), Romeo (14), Cruz (11) og Harper (5). Foto: NTB Scanpix                                               
BERØMT FAMILIE: David og Victoria Beckham har vært gift i snart 20 år, og har fire barn sammen, Brooklyn (17), Romeo (14), Cruz (11) og Harper (5). Foto: NTB Scanpix                                                Vis mer

- Ikke samme syn på dem

I et større intervju med Wonderland Magazine forklarer nemlig eldstesønnen Brooklyn Beckham (17) at han ikke hadde noen anelse om at foreldrene var verdensberømte, før han var fylt 13 år.

- Jeg visste ikke at de var store før jeg var rundt 13 år gammel, sier han.

UNG DEBUTANT: Victoria og David Beckhams ti år gamle sønn, Romeo, debuterer som modell i en kampanje for Burberry sammen med Edie Campbell og Cara Delevingne. Video: Burberry Vis mer

Det var spesielt ett øyeblikk som fikk ham til å innse hvor populære foreldrene hans, og spesielt faren, er hos mennesker verden over.

- Jeg dro på en fotballkamp hvor folk ropte pappas navn, og jeg tenkte bare: «Hva?! Å, herregud». Jeg har ikke samme syn på dem, forklarer han.

Selv om foreldrene er berømte verden over, har også Brooklyn markert seg i rampelyset fra tidlig alder av.

Den britiske 17-åringen har blant annet gjort suksess som modell for det eksklusive merket YSL, og han har vært avbildet på forsiden av bladene Man About Town og Rollacoaster.

Tar over farens popularitet

I fjor viste han sine åtte millioner følgere på Instagram nettopp hvorfor han har blitt en av verdens best ettertraktede ungdommer.

Unge Beckham fikk nemlig kommentarfeltet til å gå varmt da han delte et bilde av seg selv på treningssenteret - i bar overkropp:

@chasenfitness 🙏🏼

Et innlegg delt av bb (@brooklynbeckham)

Flere i kommentarfeltet mener at hans berømte far har grunn til å bekymre seg over at sønnen skal ta over populariteten hans:

- Pass deg for sønnen din, David! Tenk om han blir større enn deg, skrev en Instagram-bruker som går under brukernavnet «paul76sykes».

En annen påpekte imidlertid at han fremdeles har en vei å gå før han tar igjen faren:

- Faren din er fremdeles bedre, skrev brukeren «1giantleapkl», etterfulgt av et stort smiletegn.

I et radiointervju med Manchester Key's 103 FM høsten 2015, innrømmet også David Beckham selv at eldstesønnen begynner å bli like populær som ham.

- Det skjer oftere og oftere at noen spør: «Kan jeg ta et bilde med deg?», men så snakker de ikke til meg, men til Brooklyn, røpet 41-åringen og fortsatte:

- Jeg er den som tar bildene av Brooklyn og fansen, sa David Beckham med en latter den gang.

LES OGSÅ: Beckham gjorde narr av sønnen