SAMMEN IGJEN? Brooklyn Beckham og den franske skjønnheten Sonia Ben Ammar var et par tidligere i år. Nå svirrer romanseryktene igjen. Foto: NTB scanpix
SAMMEN IGJEN? Brooklyn Beckham og den franske skjønnheten Sonia Ben Ammar var et par tidligere i år. Nå svirrer romanseryktene igjen. Foto: NTB scanpixVis mer

- Brooklyn Beckham er gjenforent med eksen

17-åringen og franske Sonia Ben Ammar skal ha gjenopptatt kontakten.

SEOGHØR.NO: David og Victoria Beckhams eldste sønn, Brooklyn (17), har vist seg å være svært populær hos det motsatte kjønn.

Tidlig i høst ble det slutt mellom han og Hollywood-stjernen Chloë Moretz (19) for andre gang, men det virker ikke om Brooklyn depper av den grunn.

Nettavisen The Sun skriver nemlig at han skal ha gjenopptatt kontakten med eks-kjæresten Sonia Ben Ammar. De to var et par tidlig i år, men gikk hver til sitt i mars - like før Beckham fant tilbake til Moretz.

Gjenforent der de møttes første gang

Den britiske 17-åringen skal, ifølge The Sun, ha begynt å følge Sonia i sosiale medier igjen, og flere spekulerer nå i om de to er blitt gjenforent under deres årlige juleferie på Maldivene med sine familier.

//☀️\\

Et bilde publisert av bb (@brooklynbeckham)

Det var nemlig der duoen møttes for første gang for to år siden.

De to skal ha vært et par fra oktober 2015 til mars 2015, ifølge Daily Mail.

Brooklyn skal ha begynt å følge den franske skjønnheten på Instagram 1. juledag - to dager etter at han ankom det luksuriøse feriemålet med sin berømte familie.

Sonia har også delt en rekke bilder i sosiale medier fra det som angivelig er samme sted.

Romanseryktene begynte for alvor å svirre etter at Brooklyn skal ha likt et av Sonias bikinibilder på det sosiale mediet.

Saken fortsetter nedenfor.

SEArious

Et bilde publisert av Sonia (@itsnotsonia)

- Brooklyn likte nettopp bildet ditt, skriver en Instagram-bruker i kommentarfeltet.

- De er på samme resort på Maldivene, skriver en annen.

Ble singel igjen

De nye romanseryktene kommer altså kun tre måneder etter at det ble kjent at unge Beckham og skuespiller Chloë Moretz hadde gått hver til sitt.

Det var i april at det ble avslørt at de to var et par igjen, halvannet år etter at de hadde en kort romanse.

- Nå er det ute. Kom dere over det. Det er slik det er. Vi er kjærester og det er det, sa blondinen til E! News i mai, ifølge Contactmusic.com.

De snakket varmt om hverandre til media, delte søte kjærestebilder i sosiale medier og dukket opp sammen på den røde løperen, men etter bare fem måneder tok forholdet slutt.

BRUDD FOR ANDRE GANG: Brooklyn Beckham og Chloë Moretz var først et par i 2014, før de i april i år fant tilbake til hverandre igjen. Forholdet varte imidlertid kun i fem måneder. Foto: NTB scanpix
BRUDD FOR ANDRE GANG: Brooklyn Beckham og Chloë Moretz var først et par i 2014, før de i april i år fant tilbake til hverandre igjen. Forholdet varte imidlertid kun i fem måneder. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Romanseryktene svirrer mellom stjerneduoen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.