Brooklyn Beckham er en kul storebror!

16-åringen tok med småbrødrene Cruz (10) og Romeo (12) på Kids Choice Awards.

KUL BARNEVAKT: Brooklyn Beckham (t.h) tok med småbrødrene Romeo (t.v) og Cruz på Kids Choice Awards i Inglewood, California lørdag. Den ferske 16-åringen skulle kanskje gjerne brukt lørdagen til noe annet, men beviste nok en gang at han stiller opp for søsknene sine.   Foto: Stella Pictures
KUL BARNEVAKT: Brooklyn Beckham (t.h) tok med småbrødrene Romeo (t.v) og Cruz på Kids Choice Awards i Inglewood, California lørdag. Den ferske 16-åringen skulle kanskje gjerne brukt lørdagen til noe annet, men beviste nok en gang at han stiller opp for søsknene sine. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag var det de yngre stjernene som stod i fokus, da Kids Choice Awards ble arrangert i Inglewood, California.

Angelina Jolie (39), som nylig opererte bort eggstokkene sine, hadde med seg døtrene Zahara (10) og Shiloh (8) på prisutdelingen.

Eldstesønnen til superparet Victoria (40) og David Beckham (39), Brooklyn Beckham (16), hadde også med seg et ungt følge på den oransje løperen. Den berømte tenåringsgutten kom sammen med småbrødrene Cruz (10) og Romeo (12), og trekløveret poserte side om side for fotografene.

De tre unge stjernene var kledd i matchende, sorte bukser og lyse fritidssko, mens den ferske 16-årigen var ekstra kul med sine mørke Ray Ban-solbriller.

Kast terning på Kids Choice Awards-stjernene nederst i saken!

TØFF TRIO: Romeo, Cruz og Brooklyn Beckham, som alle har arvet pappa David og mamma Victorias flotte utseende, koste seg på Kids Choice Awards i helgen.  Foto: Stella Pictures
TØFF TRIO: Romeo, Cruz og Brooklyn Beckham, som alle har arvet pappa David og mamma Victorias flotte utseende, koste seg på Kids Choice Awards i helgen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette er ikke første gang Brooklyn beviser at han er en storebror av det forbilledlige slaget. I februar tok han seg ekstra godt av lillesøster Harper (3), familiens lille øyensten, da Beckham-familien overvar Victorias motevisning under moteuken i New York.

En rekke andre stjerner hadde også tatt turen til Kids Choice Awards - kast terning på antrekkene deres her!

[views:embed:node_embed:block:78474]

LES OGSÅ: Beskyldes for utroskap av svensk jente

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer