Brooklyn Beckham (16) fikk drømmejobb bak kamera

David og Victorias eldste sønn har blitt ansatt av et av verdens største motehus.

STORE MULIGHETER: Brooklyn Beckham har fått jobb som fotograf for Burberry.  Foto: Rex Features
STORE MULIGHETER: Brooklyn Beckham har fått jobb som fotograf for Burberry. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Med David (40) og Victoria (41) Beckham som foreldre, har eldstesønnen Brooklyn (16) hele livet hatt en lysende fremtid i møte.

16-åringen har allerede gjort det bra som modell, blant annet på forsiden av magasinene «Man About Town» og «Rollacoaster». Kjekkasen er også ansikt utad for det polske merket «YFL».

Det vakte også stor oppsikt da David og Victoria Beckhams nest eldste sønn Romeo (13) i 2012 debuterte som modell for klesmerket Burberry.

Nå avslører storebroren Brooklyn på sin Instagram-konto at han har blitt ansatt som fotograf for det kjente klesmerket.

- Spent over å fotografere Burberry-kampanje i morgen, skrev Brooklyn til et bilde av seg selv med et kamera. 

Excited to photograph the @Burberry campaign tomorrow. Watch it live on their Instagram & Snapchat #THISISBRIT

Et bilde publisert av Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham)

Saken fortsetter nedenfor

Forsvarer avgjørelsen

- For Brooklyn å bli ansatt av Burberry er en stor ære for ham. Han er bare 16 år, men han har vokst opp i et hjem med foreldre som har gode kontakter, noe som har hjulpet ham langt på vei, sier en kilde til nettstedet The Mirror. 

MOTEINTERESSERT: Brooklyn Beckham har muligens lært kunsten om mote fra sin anerkjente mor, Victoria Beckham.  Foto: Rex Features
MOTEINTERESSERT: Brooklyn Beckham har muligens lært kunsten om mote fra sin anerkjente mor, Victoria Beckham. Foto: Rex Features Vis mer

Ifølge nettstedet The Guardian har flere profesjonelle fotografer rynket på nesen over motehusets nyansettelse. Burberry-sjef Christopher Bailey forsvarer imidlertid avgjørelsen overfor nettstedet.

- Brooklyn har et veldig godt øye, og Instagram-kontoen hans har fungert bra for ham for å vise frem arbeidet sitt. Stilen og holdningen hans er det vi ønsket til å fange sjelen til den nye kampanjen, forteller han. 

Tar over populariteten 

Under et intervju med radiokanalen Manchester Key's 103 FM i fjor, fortalte den tidligere fotballhelten David Beckham at Brooklyn snart tar over tronen til den populære familiefaren.

- Det skjer oftere og oftere at noen spør: «Kan jeg ta et bilde med deg?», men så snakker dem ikke til meg, men til Brooklyn, røpet 40-åringen og fortsatte:

- Jeg er den som tar bildene av Brooklyn og fansen, sa han lattermildt.

Brooklyn er den eldste av kjendisparets barn. 16-åringen er storebroren til brødrene Romeo (13) og Cruz (10) og søsteren Harper (4). 

KAMERAVANT: Det er ikke bare Brooklyn som er en kløpper bak kameraet. Også David Beckham liker å knipse noen blinkskudd i ny og ne.  Foto: Splash News
KAMERAVANT: Det er ikke bare Brooklyn som er en kløpper bak kameraet. Også David Beckham liker å knipse noen blinkskudd i ny og ne. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Å spille mot Brooklyn var veldig spesielt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer