HAVNET I FLYULYKKE: Brooke Shields fikk seg en støkk, men kom fra det uten en skramme, da flyet hennes fredag krasjet med en bil i California. Foto: All Over Press
HAVNET I FLYULYKKE: Brooke Shields fikk seg en støkk, men kom fra det uten en skramme, da flyet hennes fredag krasjet med en bil i California. Foto: All Over PressVis mer

Brooke Shields fly krasjet med bil

Pilot-tabbe fikk dramatiske følger.

SEHER.NO: Filmskuespilleren Brooke Shields (44) og TV-stjernen Jim Belushi (44) havnet i en dramatisk ulykke fredag, da privatflyet de to satt i, kolliderte med en personbil i California.

Shields og Belushi - som begge var på vei til et arrangement på det historiske landemerket Hearst Castle - hadde ifølge TMZ.com akkurat landet da marerittet inntraff.

Fordi piloten hadde glemt å sette på parkeringsbremsen etter landing, begynte flyet å rulle, og stoppet ikke før det krasjet med en splitter ny Buick SUV.

Bilen skal ha fått store skader etter å ha blitt truffet av den ene flyvingen, men ifølge TMZ ble ingen mennesker skadet.

Brooke Shields er blant annet kjent fra filmen "Tilbake til den blå lagune", mens Jim Belushi for tiden gjør suksess med TV3-komiserien "According to Jim".

Ingen av de to Hollywood-stjernene har foreløpig kommentert ulykken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Naken Brooke skaper storm