Brølte ut på den røde løperen

Guri Solberg og Jenny Skavlan rocket vilt.

"WOOPA!": Dette brølte Guri og Jenny til ære for pressekorpset fredag kveld. Foto: seher.no
"WOOPA!": Dette brølte Guri og Jenny til ære for pressekorpset fredag kveld. Foto: seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene nederst i saken!

SEHER.NO: For en fest det ble!

Guri Solberg (32) og Jenny Skavlan (22) står muligens bak det som freover bare blir kalt "Skal vi danse-brølet".

De to showet vilt til ære for pressen på Kokkamok i Nydalen i Oslo etter at Lene Alexandra Øien (27) hadde vunnet "Skal vi danse" fredag kveld.

- Kanskje jeg og Siri Kalvig skulle danse sammen hvis det blir en runde til med "Skal vi danse". Hvorfor ikke danse jente og jente? Det er gammeldags med en av hver, fleipet Jenny Skavlan på vei ned den røde løperen.

Hun kom til finalefesten i en sexy, sort kjole. Omsydd og lagt opp for anledningen. Jenny har plukket opp trenden med gjenbruk.

Guri elsker å lage show.

- Jeg håper det blir en runde til. Nå er det jo først Superfinalen, hvor nivået kommer til å bli skyhøyt. Kristian skal danse, og jeg skal lede showet alene. Det blir en spennende utfordring. Ingen å lene seg på hvis jeg glemmer teksten, strålte hun iført en lekker kjole med merkelappen "Style Snob" i nakken.

Hun syntes Lene Alexandra (27) er en verdig vinner av konkurransen.

- Hun var superflink i dag, sier den flotte programlederen til seher.no

Mona Grudt (37) så helt nydelig ut i sin glitrende kjole.

Hun kunne fortelle at hun har ligget i hardtrening i det siste, med fem økter ukentlig.

Snart er det klart for Superfinale for den flotte modellen og redaktøren. Hun skal steppe inn for fjoråretsvinner Tshawe Baqua (27), som ikke kan stille grunnet turne med rapgruppa MadCon.

- Jeg skal danse vals, paso doble og showdans. Vi fikk velge selv. Jeg gleder meg, spesielt til valsen. Paso doble gir en mulighet til å spille en helt annen rolle. Uansett blir det kjempegøy å få danse igjen, strålte hun til seher.no 

Årets sølvvinner, Tore André Flo (35) poserte på den røde løperen sammen med hele familien.

Hans søte kone Randi (38), med en lekker Chanel-veske på skulderen, er stolt av mannen sin.

- Jeg er kjempestolt av Tore André. Den siste tiden har vært hektisk, og nå gleder vi oss til å ha ham hjemme. Jeg satser på at han lærer meg noen av de proffe dansetrinnene, smiler hun til seher.no
Tore Andrés dansepartner, Nadya Khamitskaya (25) er også svært begeistret for sin danseelev.

- Jeg visste godt hvem Tore Andre var, før jeg fikk vite at vi skulle danse sammen. Han er en flott person og en glimrende danser. Han har også en skjønn familie, fortalte hun.

Tor Endresen (49) heiet på sølvvinneren.

- Det er ingen hemmelighet. Han har jo spilt på Brann også. Men Bergen fikk jo en gullvinner i dag likevel, i Tom Erik. Lene Alexandra danset fantastisk i dag, sa han til seher.no  

Flott var også Therese Dehli Cleve (28), som entret dansefesten i strålende humør.

- Det er litt vemodig at alt er over. Lene Alexandra fortjente å vinne. Dansemessig var hun best i dag. Det gikk ikke så bra på generalprøven hennes, så jeg syntes det var flott at hun slo til da det gjaldt, smilte Therese til seher.no.

Hun har nok å henge fingrne i fremover.

Mandag 17. november har danseshowet hennes Rythm premiere på Chat Noir.

Vakre Hanne Krogh (52) var som vanlig i strålende humør da hun entret den røde løperen sammen med sin ektemann.

- Det er ingen hemmelighet hvem jeg heiet på. Lene Alexandra har vært ekstremt dedikert. Jeg fikk jo æren av å bli slått av vinneren i danseduellen, fortalte hun.

Gyda Svela -Thorsen (28) kom sammen med tidligere dansevinner Katrine Moholt (35). Gyda er ikke i tvil om hvem hun heier på i Superfinalen.

- Det er Bjørn og Katrine. Men jeg syntes Lene Alexandra var fantastisk i dag. Hun danset teknisk veldig godt. Sånn sett fortjente hun å vinne. Tangoen hennes var kjempebra, sa hun til seher.no

Helt til sist kom vinnerparet. Alle skulle ha en bit av Lene Alexandra i dag.

Men det ble tid til fotografering og pressen fikk sitt, før den lykkelige vinneren kunne entre festlokalet til tonene av "Skal vi danse"-vignetten.

LES OGSÅ: - Jeg skjønner det ikke helt!?  

Se bildene her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer