Brody Jenner åpner seg om stesøsterens brudd

- Jeg tenkte «Oj, dette er ikke bra» da jeg så bildene, forteller Brody Jenner.

UHELDIGE BILDER: Brody Jenner sier at både stesøsteren Kourtney Kardashian og svogeren Scott Disick er bra folk, men at bildene som nylig dukket opp av Disick og eksen er uheldige. Foto: NTB Scanpix
UHELDIGE BILDER: Brody Jenner sier at både stesøsteren Kourtney Kardashian og svogeren Scott Disick er bra folk, men at bildene som nylig dukket opp av Disick og eksen er uheldige. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Mandag kom nyheten om at Kourtney Kardashian (36) skal ha gått fra samboeren Scott Disick (32) for godt - etter ni år som kjærester.

Paret har lenge hatt problemer i forholdet, spesielt fordi Scott har slitt med store alkoholproblemer og valgt festing foran famililelivet.

Scott, som er enebarn, har vært langt nede det siste året, etter at han mistet begge foreldrene sine i løpet av et par måneder.

For fire måneder siden sjekket han inn på rehab for andre gang, men det tok ikke lang tid før han falt tilbake i gamle mønstre igjen.

Saken fortsetter under bildet.

PARTY GUTT: Scott Disick er ikke kjent for å takke nei til en fest. Her spruter han dyr champagne på vennene sine under en bursdagsfest.  Foto: All Over Press
PARTY GUTT: Scott Disick er ikke kjent for å takke nei til en fest. Her spruter han dyr champagne på vennene sine under en bursdagsfest. Foto: All Over Press Vis mer

I het flørt med eksen

Trebarnsfaren befinner seg for tiden på ferie i Monte Carlo uten familien, og sist uke dukket det opp oppsiktsvekkende bilder av ham og eks-kjæresten Chloe Bartoli (25) i media.

Paret ble blant annet sett mens de matet hverandre, koste seg sammen på en solseng og ga hverandre ømme berøringer.

- De prøvde ikke å skjule seg. De matet hverandre med gaflene, og hun hvilte hodet sitt på skulderen hans mens han strøk henne over armen og lårene, avslørte et øyevitne til UsWeekly.com.

Nå skal Kourtney endelig ha fått nok og valgt å sette kroken på døra for godt for å ta vare de tre små barna Mason (5 1/2), Penelope (3) og Reign (7 mnd).

Tirsdag åpnet Kourtneys stebror, «The Hills»-stjernen Brody Jenner (31), seg om bruddet.

- Scott har åpenbart gått gjennom noen problemer tidligere som han har prøvd å jobbe seg gjennom, fortalte han da han gjestet NBC's show «Today», ifølge UsWeekly.com.

- Helt ærlig, da jeg så de bildene, tenkte jeg «Oj, dette er ikke bra». Jeg viste dem til og med til kjæresten min. Det er uheldig.

Saken fortsetter under bildet.

TAR ANSVAR: Mens Scott har prøvd å få skikk på livet sitt har Kourtney Kardashian vært fulltidsmamma for deres tre barn. Foto: Splash News
TAR ANSVAR: Mens Scott har prøvd å få skikk på livet sitt har Kourtney Kardashian vært fulltidsmamma for deres tre barn. Foto: Splash News Vis mer

Flere kilder nær paret har også uttalt seg til media om det havarerte forholdet, og få har troen på at Kourtney er villig til å tilgi Scott denne gangen.

- Hun har alltid tatt ham tilbake tidligere og støttet ham, men nå som de har tre barn er hun lei. Hun må gjøre det som er best for barna.

- Scott har sagt til alle at han er singel. Kourtney dumpet ham etter at hun så bildene, og han har ikke dratt hjem på en måned, men festet i stedet, sa en kilde til E!News.com mandag.

Kim og Kanye stiller opp for Kourtney

Kourtneys søster Kim Kardashian (34) og ektemannen Kanye West (38) gjør nå alt de kan for å hjelpe henne i den vonde tiden, skriver Daily Mail.

Bare noen dager etter at bildene dukket opp i media var det USAs nasjonaldag, og i den anledning tok Kim og Kanye med seg Kourtney og Scotts eldste sønn, Mason, til New York.

Kim postet søndag et koselig bilde på Instagram av datteren North (2), nevøen Mason og datteren til en venninne.

BFF'S take NYC! @larsapippen & I are so grateful our kids are BFF'S! @kourtneykardash #NYC4thofJuly

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Bestevennene koser seg i New York. Vi er så takknemlige for at barna våre er bestevenner, skrev Kim og tagget samtidig søsteren Kourtney i bildet.

 
 

I mellomtiden fikk Kourtney mulighet til å få en liten pust i bakken mens hun tilbrakte kvalitetstid med sine to yngste barn.

Hverken Kourtney eller Scott har foreløpig kommentert bruddryktene selv.

LES OGSÅ: - Jeg kom egentlig ikke overens med pappa