«90 Day Fiancé»:

Brittany (27) datet 85 år gammel mann

«90 Day Fiancé»-stjernen kommer med sjokkerende avsløringer fra fortiden.

AVSLØRER: Realitystjernen Brittany Banks forteller om sine tidligere romanser, blant dem en 85 år gammel mann. Foto: Grab fra trailer/TLC
AVSLØRER: Realitystjernen Brittany Banks forteller om sine tidligere romanser, blant dem en 85 år gammel mann. Foto: Grab fra trailer/TLC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programmet «90 Day Fiancé» har tatt realityfans med storm siden det startet på TLC i 2014. Serien følger ulike par som har søkt, eller fått, visum, og de har derfor 90 dager på seg til å bli forelsket, og gifte seg med hverandre.

Denne uken kom den noe sjokkerende nyheten om at en av programmets stjerner, Brittany Banks (27), tidligere har datet en 85 år gammel mann. Det forteller hun selv til Entertainment Tonight.

27-åringen er deltaker i nåværende sesong, der trofaste fans allerede har fått se henne inngå et forhold med den 24 år gamle Yazan, som bor i Jordan.

At hennes nåværende partner er yngre enn henne selv, er imidlertid noe nytt for Banks.

VILT TV-PAR: I realityserien «90 days fiancé» møter vi blant andre Jorge og Anfisa. Kine og Jonas lar seg provosere. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

60 års aldersforskjell

Til nettstedet åpner hun seg nemlig opp om sine tidligere forhold, der hennes første forhold angivelig skal ha vært av det dårlige slaget.

Da var hun bare 17 år, og helt siden den gang har hun hatt en nedre aldersgrense på 45 år for potensielle partnere. Derfor så hun ikke noe problem i å ha en kjæreste som var omtrent 60 år eldre enn henne selv.

FORETRAKK ELDRE MENN: 27-åringen legger ikke skjul på at hun tidligere har hatt en nedre aldersgrense på 45 år for potensielle partnere. Foto: Grab fra trailer/TLC
FORETRAKK ELDRE MENN: 27-åringen legger ikke skjul på at hun tidligere har hatt en nedre aldersgrense på 45 år for potensielle partnere. Foto: Grab fra trailer/TLC Vis mer

- Av en eller annen grunn, gikk jeg og denne 85-åringen godt overens. Han hadde ung stil, han likte å trene, jeg likte å trene. Vi gjorde masse ting sammen som begge likte, og vi begynte å date. På det tidspunktet sluttet jeg å se alderen hans, jeg så bare sjelen hans, som var helt fantastisk. Jeg tenkte bare: «Wow, du vet, du er fantastisk», forteller hun.

Videre forteller Banks at hun ikke angrer på forholdet, og at hun lærte seg en hel del av å være med ham. Hun innrømmer imidlertid at det til slutt var aldersforskjellen som gjorde at paret gikk hver til sitt.

- Aldersforskjellen ble for mye for mange som var involvert i livene våre, så vi forble venner, og det var det. Fordi jeg ikke ønsket å tråkke på noens tær, spesielt i familien min, så innså jeg at det ikke er et tap å bare være venner, fortsetter hun til nettstedet.

Realityprogrammet hadde premiere første uken i juni, og det var altså her realityprogrammets fans ble introdusert for Brittany fra Palm Beach i Florida.

VISSTE DU DETTE?: Det hittil ukjente faktumet får den kjente julefilmens fans til å sperre opp øya. Vis mer

Veldig forelsket

27-åringen blir beskrevet som en håpefull rapper som også jobber som modell og markedsfører. Til Entertainment Tonight beskrev hun seg selv som en kake med syv ulike lag. Hun påpekte at hun ser på seg selv som en «barbie» som ikke tar et nei som svar.

Som nevnt har 27-åringen foretrukket å date eldre menn tidligere, men dette endret seg da hun møtte to år yngre Yazan fra Jordan. De to møttes da hun besøkte familien sin i Chicago, da søsteren til Yazan bodde i samme bygning som hennes egen søster.

FORLOVEDEN: Her ser man Yazan som er Brittanys nåværende forlovede. Foto: Grab fra trailer/TLC
FORLOVEDEN: Her ser man Yazan som er Brittanys nåværende forlovede. Foto: Grab fra trailer/TLC Vis mer

En dag gikk hun inn på rommet til Yazans søster og så at hun videochattet med Yazan. For 26-åringen var det kjærlighet ved første blikk.

- Jeg er super, superforelsket i ham, uttalte hun, og la til at han er annerledes enn de andre ekskjæresten hennes, ikke bare med tanke på alderen, men også det faktum at han ikke er styrtrik.

Etter at de hadde snakket sammen i fire uker sendte Yazan penger til Brittany for å komme å besøke ham i Jordan. Det gjorde hun, og det var altså der Yazan fridde og fikk et «ja» fra 27-åringen. Hun planlegger nå å flytte til Jordan for å være sammen med sin utkårede, ifølge Entertainment Tonight.

LES OGSÅ: Slik gikk det med skandale-stjernene i «Jersey Shore»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer