«90 Day Fiancé»:

Brittany (27) datet 85 år gammel mann

«90 Day Fiancé»-stjernen kommer med sjokkerende avsløringer fra fortiden.

AVSLØRER: Realitystjernen Brittany Banks forteller om sine tidligere romanser, blant dem en 85 år gammel mann. Foto: Grab fra trailer/TLC
AVSLØRER: Realitystjernen Brittany Banks forteller om sine tidligere romanser, blant dem en 85 år gammel mann. Foto: Grab fra trailer/TLC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programmet «90 Day Fiancé» har tatt realityfans med storm siden det startet på TLC i 2014. Serien følger ulike par som har søkt, eller fått, visum, og de har derfor 90 dager på seg til å bli forelsket, og gifte seg med hverandre.

Denne uken kom den noe sjokkerende nyheten om at en av programmets stjerner, Brittany Banks (27), tidligere har datet en 85 år gammel mann. Det forteller hun selv til Entertainment Tonight.

27-åringen er deltaker i nåværende sesong, der trofaste fans allerede har fått se henne inngå et forhold med den 24 år gamle Yazan, som bor i Jordan.

At hennes nåværende partner er yngre enn henne selv, er imidlertid noe nytt for Banks.

60 års aldersforskjell

Til nettstedet åpner hun seg nemlig opp om sine tidligere forhold, der hennes første forhold angivelig skal ha vært av det dårlige slaget.

Da var hun bare 17 år, og helt siden den gang har hun hatt en nedre aldersgrense på 45 år for potensielle partnere. Derfor så hun ikke noe problem i å ha en kjæreste som var omtrent 60 år eldre enn henne selv.

- Av en eller annen grunn, gikk jeg og denne 85-åringen godt overens. Han hadde ung stil, han likte å trene, jeg likte å trene. Vi gjorde masse ting sammen som begge likte, og vi begynte å date. På det tidspunktet sluttet jeg å se alderen hans, jeg så bare sjelen hans, som var helt fantastisk. Jeg tenkte bare: «Wow, du vet, du er fantastisk», forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer