Britt Ekland blir «Hollywoodfrue»

- Hun har levd et liv de fleste bare kan drømme om.

STOR STJERNE: Britt Ekland er en av Sveriges mest kjente skuespillere. Her er hun på besøk hos programleder Fredrik Skavlan. Foto: All Over Press
STOR STJERNE: Britt Ekland er en av Sveriges mest kjente skuespillere. Her er hun på besøk hos programleder Fredrik Skavlan. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Britt Ekland (70) kjent fra blant annet James Bond-filmen «The Man With The Golden Gun», har sagt ja til å bli med i den svenske dokusåpen «Svenske Hollywoodfruer».

Det bekrefter Max Lagerbäck i svenske TV3 overfor Aftonbladet.

Ekland er også kjent for sitt ekteskap med skuespilleren Peter Sellers fra 1964 til 1968.

- Hun har levd et liv de fleste bare kan drømme om. Jeg er sikker på at hun kan tilføre en del ekstra krydder til serien, og hun vil sikkert også få en del reaksjoner fra veteranfruene, sier Lagerbäck til Aftonbladet.


Forrige uke ble det kjent at norske Siv Cotton også har takket ja til å bli med i den populære TV-serien.

I tillegg er også «veteranene» Maria Montazami og Gunilla Persson med.

- Jeg har truffet Maria og Gunilla. Jeg kan bare si en ting : Jeg elsker dem. Det kommer bare til å blir morsomme saker denne gangen. Ikke noe bråk og bullshit, sa Siv da til Nöjesbladet.

LES OGSÅ: Norske Siv blir svensk realitystjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer