BOND-BABE: Britt Ekland er en av Sveriges mest kjente skuespillere. Hun ble verdenskjent da hun var med i James Bond-filmen «The Man With The Golden Gun». Foto: NTB Scanpix
BOND-BABE: Britt Ekland er en av Sveriges mest kjente skuespillere. Hun ble verdenskjent da hun var med i James Bond-filmen «The Man With The Golden Gun». Foto: NTB ScanpixVis mer

Britt Ekland: - Jeg trodde jeg skulle dø

«Svenske Hollywood-fruer»-stjernen raser etter at hun ble alvorlig magesyk under hotellopphold.

SEOGHØR.NO: Den tidligere James Bond-piken og «Svenske Hollywood-fruer»-stjernen, Britt Ekland (73), ble slått fullstendig ut mens hun bodde på et hotell i England, melder svenske Expressen.se.

På Instagram mandag postet skuespilleren et bilde av medisinen «Ery-Max» som hun må ta for å bli frisk etter at hun angivelig skal ha blitt alvorlig syk av hotellmaten.

- Jeg må ta to av disse to ganger om dagen i en uke for å drepe Campylobacter-bakteriene jeg fikk fra romservice på hotellet.

Saken fortsetter under bildet.  Ekland navngir også hotellet før hun fortsetter:

- Jeg trodde jeg skulle dø? Og det skjedde akkurat når jeg skulle på ferie til Sør-Frankrike. Jeg har aldri vært så syk i hele mitt liv. Det suger!!!!

Ønsker om god bedring har i etterkant strømmet på til realitystjernen.

- Å nei, Britt! Det er jo forferdelig. Jeg håper du føler deg bedre. Sender deg masse kjærlighet og håper du blir raskt frisk igjen, trøstes det.

- Dårlig kjøkkenhygiene

En av følgerne lurer også på hva «Campylobacter» er, og da svarer Britt følgende:

- Det er en bakterie som finnes i rå kylling, avføring, skitne redskaper, hender og fjøler. Generelt dårlig hygiene på kjøkken, ifølge Wikipedia. For meg ble dette helt forferdelig, svarer 73-åringen.

- Jeg håper du får en skikkelig kompensasjon fra hotellet. Du har måtte lide fordi at de har vært uforsiktige, mener en annen.

- Min mor ble matforgiftet av kalkun en gang og hun lå i sengen i flere uker. Hun skulle på bussreise samme dag som hun ble syk, men måtte bli hjemme, og forsikringsselskapet kunne ikke hjelpe henne siden reisen allerede var betalt. God bedring, skriver enda en.

Saken fortsetter under bildet.

SVENSK HOLLYWOOD-FRUE: Ekland var med i to sesonger av den populære reality-serien. F.v: Åsa Westerlund, Britt Ekland, Maria Montazami og Gunilla Persson.  Foto: Thomas Engström/TV3
SVENSK HOLLYWOOD-FRUE: Ekland var med i to sesonger av den populære reality-serien. F.v: Åsa Westerlund, Britt Ekland, Maria Montazami og Gunilla Persson. Foto: Thomas Engström/TV3 Vis mer

Med sine blonde lokker ble den unge Ekland regnet som en eksotisk skjønnhet i Hollywood på 1970-tallet, men hun var aldri komfortabel med å bli kalt et sexsymbol.

- Det var jo det jeg så ut som, men det var ikke slik jeg var. Jeg vokste opp med en streng viktoriansk pappa, har hun fortalt til nettsiden alltomstockholm.

Ekland bor i dag i Los Angeles og fikk mye oppmerksomhet da hun i 2013 viste sin fargerike personlighet i «Svenske Hollywoodfruer». Den gang ville hun nemlig blant annet slanke sønnen sin som hun mente var for tjukk.

Etter «Svenske Hollywoodfruer» fikk 73-åringen sin egen realityserie «Britt Eklands familie» hvor man kunne bli bedre kjent med den tidligere Bond-baben.

Britt Ekland har tre barn fra tre ulike forhold. Hun har vært kjæreste med rockestjernen Rod Stewart (71) og filmstjernen Warren Beatty (79), og er nær venn med ekteparet Ozzy og Sharon Osbourne.

PÅ LERRETET: I 1974 var Britt en av Bond-pikene i James Bond-fillmen «The Man With The Golden Gun». Her med Maud Adams (f.v) og Roger Moore. Foto: STELLA PICTURES
PÅ LERRETET: I 1974 var Britt en av Bond-pikene i James Bond-fillmen «The Man With The Golden Gun». Her med Maud Adams (f.v) og Roger Moore. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

LES OGSÅ: Britt Ekland viste toppløs-bilde til barna

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.