INNLAGT: Britneys yngste sønn Jayden James er innlagt på dette sykehuset. Pop-prinsessen ville ikke forlate sin sønn og ba om å få en ekstra seng inn på rommet hans så hun kunne sove der. Foto: All Over Press
INNLAGT: Britneys yngste sønn Jayden James er innlagt på dette sykehuset. Pop-prinsessen ville ikke forlate sin sønn og ba om å få en ekstra seng inn på rommet hans så hun kunne sove der. Foto: All Over PressVis mer

Britneys yngste sønn innlagt på sykehus

Legene vet ikke hva som feiler ham...

SEHER.NO: Søndag ettermiddag fikk Britneys Spears' (26) yngste sønn, Jayden James, et illebefinnende mens han var hjemme hos sin mors familie i Kentwood, Louisiana.

Den lille krabaten fikk kramper, hvorpå han ble helt slapp og ikke til å få kontakt med. 

- Det ene øyeblikket slappet Britney og barna av og nøt det første besøket til Kentwood på måneder. I neste øyeblikk var Jayden syk. Han var blek og uimottakelig, så Britney ringte ambulansen, forteller en kilde til Daily Mail.

Hun ble videre fortalt at det kunne ta opptil en halvtime før ambulansen kom, og at det beste ville være om hun fikk transportert 2-åringen til sykehuset på egen hånd.

Dermed ble hele Spears-familien mobilisert og hastet til Southwest Mississippi Regional Medical Center, 40 kilometer unna.

Legene kunne ikke umiddelbart fastslå hva som var galt med Britneys lille hjerteknuser og beholdt derfor både han og hans berømte mor på sykehuset over natten til observasjon.

Britney var svært bestemt på ikke å forlate barnet sitt, så hun ba om å få ordnet en seng i samme rom for å være nær han.

Sean Preston's far og Britneys eks-mann, Kevin Federline (30), skal være på vei fra sitt hjem i Los Angeles til sykehuset i et privatfly.

Kevin har full foreldrerett over både Jayden James og storebror Sean Preston (3), og det er første gang Britney har fått lov til å ta barna med utenfor California.

Hun fløy dem til Louisiana i et privatfly fredag, morgenen etter hennes overraskelsesopptreden på scenen med Madonna i Los Angeles.

Planen var å tilbringe en uke i Kentwood, for å nyte litt etterlengtet kvalitetstid sammen før pop-prinsessen begynner sin promotering av det nye albumet, Circus. Det var også en gylden mulighet for Jayden James og Sean Preston å få møte sin nye kusine, fem måneder gamle Maddie Briann.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Hun har stemmer i hodet