Britneys virkelige stemme avslørt

Et konsertopptak fra 2001 skaper kontroverser rundt Britney Spears.

STEMME KRITIKK: Et nytt videoopptak med Britney Spears avslører hvordan popstjernen virkelig høres ut på scenen.  Foto: FameFlynet
STEMME KRITIKK: Et nytt videoopptak med Britney Spears avslører hvordan popstjernen virkelig høres ut på scenen. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Britney Spears (31) har vært verdens mest berømte popstjerne siden hun slo gjennom som sexy skolepike i videoen «Baby one more time» i 1999.

Det har vært allment kjent at Spears lip syncer under konsertene sine, men et nytt opptak fra 2001 avslører Spears som en live-artist med mildt sagt beskjeden stemmeprakt.

Videoen er lagt ut på Youtube og viser Britney under en konsert i Las Vegas i 2001. Lyden på Spears mikrofon er skrudd opp, og musikken høres såvidt i bakgrunnen.

- Britney Spears' utrolig dårlige sanstemme ble avslørt under en Las Vegas-konsert i 2001. Nå vet vi hvorfor Britney lip-syncer på konserter. Stemmen hennes, i det minste på denne konserten, er som noe du kan høre i de tidligste rundene i «American Idol», med de dårligste deltagerne, skriver Radaronline.

Avsløringen kunne ikke kommet på et verre tidspunkt for tobarnsmoren som i disse dager forbereder seg på to år med konserter i showbyen Las Vegas.

Se videoen nederst i saken!

LES OGSÅ: Britney slet med utringningen

Musikkvideoen ble for drøy for Britney:

Her avslører Britney sin hemmelighet: