Britneys søster brøt sammen i utleverende dokumentar

- Jeg er ikke bare en barnestjerne. Jeg er ikke bare søsteren til en kjendis.

- IKKE BARE EN BARNESTJERNE: Jamie Lynn Spears (25) var 16 år gammel da hun først ble gravid. Nå åpner hun opp om hvordan tilværelsen endret seg, og hvordan hun ikke ønsker å stå i skyggen av sin søster, Britney.  Foto: Pa Photos
- IKKE BARE EN BARNESTJERNE: Jamie Lynn Spears (25) var 16 år gammel da hun først ble gravid. Nå åpner hun opp om hvordan tilværelsen endret seg, og hvordan hun ikke ønsker å stå i skyggen av sin søster, Britney. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist og skuespiller Jamie Lynn Spears (25) levde lenge i skyggen av sin verdensberømte storesøster, Britney Spears (34).

I 2002 medvirket 25-åringen imidlertid i den amerikanske tv-serien «All That», før hun senere gikk over til å få sin egen serie «Zoey 101». 

I en ny TLC-dokumentar, tittulert «Jamie Lynn Spears: When the Lights Go Out», åpner Spears blant annet opp om hvordan hun ble gravid som 16-åring, og hvordan dette medførte at skuespillerkarrieren ble satt på vent, ifølge Rolling Stone. 

- Det var først da at jeg begynte å lage musikk. Jeg gjorde nesten ingenting annet i fem år. Jeg skrev mye, og forsøkte å finne ut hvilken artist jeg ønsket å være, sier Spears, ifølge Inquisitr.

- Ikke bare en kjendis

Mens storesøster Britney har solgt flere millioner album på verdensbasis, har ikke suksessen vært like stor for Jamie.

I dokumentaren bryter 25-åringen sammen når hun åpner opp om de mange ulike stemplene hun har fått gjennom åra.

- Jeg er ikke bare en barnestjerne. Jeg er ikke bare søsteren til en kjendis. Og jeg er ikke bare en tenåringsmor, sier hun. 

Spears er fortsatt i et forhold med faren til deres felles barn, dattera Maddie Briann.

Saken fortsetter nedenfor.

KJENTE SØSTRE: Jamie Lynn Spears og storesøster Britney har begge vært et yndet objekt i tabloidpressen.  Foto: REUTERS
KJENTE SØSTRE: Jamie Lynn Spears og storesøster Britney har begge vært et yndet objekt i tabloidpressen. Foto: REUTERS Vis mer

- Beklager

Da paret ventet barn, ble hun møtt med en rekke fordommer.

- Jeg prøvde aldri å romantisere det faktum at jeg ble gravid i så ung alder. Jeg vil imidlertid beklage overfor unge jenter og mødre som jeg eventuelt har forvirret, sier hun.

I likhet med lillesøster skulle Britney Spears' privatliv vise seg å bli offer for stor, internasjonal oppmerksomhet.

Blant annet giftet stjerna seg i 2004 med sin barndomskompis Jason Allen Alexander i Las Vegas, et ekteskap som ble annulert 55 timer senere.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: «Idol»-Ina ble overrasket av Beyoncé

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer