Britneys sønn i livsfare

Hva skjer hjemme hos Britney? Popbabens lille hjerteknuser fikk brudd på hodeskallen da han på mystisk vis falt ut av barnestolen.

BRUDD PÅ HODESKALLEN: Britney legger all skyld på barnepiken for at gutten hennes falt og slo hodet kraftig i gulvet.  Foto: All Over Press
BRUDD PÅ HODESKALLEN: Britney legger all skyld på barnepiken for at gutten hennes falt og slo hodet kraftig i gulvet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skylder på barnepiken!
Popprinsessen Britney Spears (24) og ektemannen Kevin Federline (28) er igjen i trøbbel med både politi og barnevern. Sønnen Sean Preston (7 mnd.) fikk så alvorlige skader da han falt ut av barnestolen og deiset i kjøkkengulvet i luksusvillaen i Malibu, at det kunne endt med døden. Hverken Britney eller Kevin var hjemme da ulykken inntraff.


Brudd og blodpropp
Ifølge avisen The Mirror skal Britneys faste barnepike har tilkalt kjendisparet etter ulykken, og sammen tok de babyen til en barnelege. Legen skal imidlertid først ha friskmeldt sønnen.


Noen dager senere skal den lille hjerteknuseren ha begynt å oppføre seg rart og ha sovet unormalt mye. Mamma Britney tok da sønnen i hui og hast til legevakten, hvor legene konstaterte at Sean Preston hadde fått både brudd på hodeskallen og trolig en dødelig blodpropp, melder The Sun. Gutten ble umiddelbart innlagt til overvåkning.


Britney skal nå være rasende på barnepiken, og vurderer å gi henne sparken. Det spørs det likevel om alle fakta er kommet på bordet i saken.


Barnevernet koblet inn
Legevakten rapporterte hendelsen til barnevernet, som sammen med politiet dro rett hjem til den enorme luksusvillaen. Etter det andre hjemmebesøket på kort tid valgte likevel barnevernet ikke å gå videre med saken.


Britney og Kevin slapp altså med skrekken – igjen. Barnevernet var tungt inne i bildet for så kort tid siden som februar. Popprinsessen sjokkerte en hel verden da hun raste nedover motorveien i 100 km/t i bilen sin - med Sean Preston lekende på fanget!


Britney lovet bot og bedring. Tre måneder senere ble løftet brutt…

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer