Britneys nye singel lekket på internett

Popstjernens nye låt «Work Bitch» fikk premiere tidligere enn forventet.

LEKKET: Et helt døgn før den egentlige premieren ble singelen lekket på nettet, og er allerede nå tilgjengelig blant annet på YouTube. Foto: Twitter
LEKKET: Et helt døgn før den egentlige premieren ble singelen lekket på nettet, og er allerede nå tilgjengelig blant annet på YouTube. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Britney Spears (31) har i lenger tid teaset følgerene sine på Instagram, Twitter og sin egen hjemmeside med en nedtelling til hennes første solosingel siden 2011.

Et helt døgn før den egentlige premieren ble singelen lekket på nettet, og er allerede nå tilgjengelig blant annet på YouTube.

- Våknet opp og fant ut at en lavkvalitetsversjon av Work Bitch har blitt lekket, skrev sangeren på Twitter.

Manager Adam Leber sier, i en pressemelding, at det er nedslående at en uærlig tjener skal ødelegge premieren for hele fanskaren. Som et svar på offentliggjørelsen av låten har Spears valgt å fremskynde utgivelsen av sangens riktige utgave.

Det har lenge gått rykter om at Britneys kompis, Will. i.am, skal ha hatt en finger med i spillet. Det er nå bekreftet. Britneys nye låt er en vaskeekte klubblåt med en liten dose techno.

I sangen gir popstjernen fansen oppskriften på suksess.

«You want a hot body? You want a Bugatti? You want a Maserati? You better work bitch!» , synger Spears.

Hør Britney Spears nyeste singel her:

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer