FLOTT: Britney Spears hadde virkelig pyntet seg for daten med John Sundahl. Foto: All Over Press
FLOTT: Britney Spears hadde virkelig pyntet seg for daten med John Sundahl. Foto: All Over PressVis mer

Britneys nye flamme

Britney ser ut til å ha lagt den bitre skilsmissen bak seg. Nå dater hun igjen.

Se bildene fra Britneys date med ny mann HER!

SEHER.NO: Det har stormet rundt Britney Spears (25) i det siste.


Først avsluttet hun en flere måneder lang fyllekule med Trio Truseløs med å klippe av seg alt håret, deretter la hun seg inn på rehab. Og etter å sluppet ut derfra, gikk bildene av en infernalsk skallet Britney som angrep en bil med en paraply verden rundt.


Klesstilen har hun også fått gjennomgå for i verdenspressen. Kombinasjonen skallet, kvapsete og med en horribel motesans har gjort henne til et yndet mobbeoffer i kulørte blekker.


Toppen av kransekaka var en høylytt krangel med moren Lynne nylig, der Britney både ba moren holde seg unna hennes to sønner, samt overrakte henne et selskrevent dikt der hun insinuerer at hun ikke lenger har noen mor.


Men nå - endelig - ser lykken ut til å snu seg for den falmende superstjernen.


På den amerikanske nasjonaldagen 4. juli, tok Britney en helaften sammen med en ny mørk flamme. Han er ingen ringere enn eiendomsmogulen John Sundahl. Britney hadde virkelig gjort sitt for å pynte seg, og så freshere ut enn på lenge.


De to ankom Four Seasons Hotel i Hollywood, der Sundahl viste seg som en ekte gentleman, og banet vei for Britney mellom massene av paparazzifotografer som hadde møtt frem.


Da paret forlot hotellet mange timer senere, hadde begge skiftet klær. Britney var iført en utfordrende svart topp med snøring foran, mens hennes flamme med det norskklingende navnet hadde på seg en sporty, hvit jakke.


Vi krysser fingrene for at dette er mannen som kan få Britney på bena igjen!


Se alle bildene HER!