I SVERIGE: Her er Britney Spears i det hun forlater Grand Hotel i Stockholm. Britney bruker Sverige som base under deler av Europa-turnéen. Foto: Stella Pictures
I SVERIGE: Her er Britney Spears i det hun forlater Grand Hotel i Stockholm. Britney bruker Sverige som base under deler av Europa-turnéen. Foto: Stella PicturesVis mer

Britneys nummer spres på nettet

Svenske fans kastet seg på telefonen etter nettprat.

SEHER.NO: Popstjernen Britney Spears (27) har for tiden Sverige som base under sin Europa-turné, men møtet med "söta bror" har ikke bare vært hyggelig for "Toxic"-sangeren.

Natt til i dag ble nemlig det som skal være Britneys private mobilnummer lagt ut i en chat på et svenskt internettforum, og det tok ikke lang tid før ivrige fans kastet seg over telefonene, ifølge Aftonbladet.

De første som kom igjennom, pratet med en kvinne som de er overbevist om er popstjernen.

- De som ringte først sier at hun presenterte seg som Britney, jeg er usikker på om hun sa det eller "Brit" når jeg ringte, sier en av innringerne til Aftonbladet.

Det er foreløpig ikke kjent hvem som skal ha lagt ut det private telefonnummeret, som er registrert i Reseda, Los Angeles - samme område som Britney bor i.

Aftonbladet skal også selv ha kommet igjennom til en amerikansk kvinne med en stemme lik Britneys, da de prøvde nummeret. 

Men kvinnen i den andre enden var lite snakkesalig, og nektet å svare på om hun var Britney Spears.

- Vennligst ikke ring meg. Jeg vil ikke prate med dere, sier hun til avisa før hun la på røret.

De svenske tilhengerne som kom igjennom tviler imidlertid ikke på at det var Britney de snakket med.

- Jeg er 110 prosent sikker på at det er henne. Jeg hørte stemmen. Det er henne, skriver en jente med signaturen Linn ifølge Aftonbladet.

Britney selv har foreløpig ikke kommentert saken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Britneys sønner slo seg løs i Paris