Britney Spears:

- Britneys niese i alvorlig ulykke

8 år gamle Maddie Aldridge ble alvorlig skadet i en ATV-ulykke søndag, ifølge nettsiden TMZ.

 ALVORLIG SKADET: Niesen til Britney Spears skal være alvorlig skadet etter en ulykke i en ATV, skriver TMZ.com. Dette bildet er tatt i 2015. FOTO: NTB Scanpix

 ALVORLIG SKADET: Niesen til Britney Spears skal være alvorlig skadet etter en ulykke i en ATV, skriver TMZ.com. Dette bildet er tatt i 2015. FOTO: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(SEOGHØR.NO): Britney Spears' åtte år gamle niese, Maddie Aldridge, ble brakt til sykehus i et helikopter på søndag, skriver TMZ.com.

Maddie var en passasjerene i en ATV som veltet og ble snudd på hodet. Den åtte år gamle jenta havnet under vann i flere minutter, og var bevisstløs da hjelpemannskapet kom til stedet.

TETT FORHOLD: Jamie Lynn og Britney Spears har et tett forhold. Her er de sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix
TETT FORHOLD: Jamie Lynn og Britney Spears har et tett forhold. Her er de sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Moren Jamie Lynn (25) var ikke tilstede da ulykken skjedde, skriver nettstedet.

Jamie Lynn har foreløpig ikke kommentert nyheten om ulykken.

En representant for Spears ber imidlertid fansen hennes be for familien.

Representanten sier også at enkelte detaljer som har kommet ut i media om ulykken ikke er korrekte.

- Akkurat nå ber Spears-familien om at alle har en viss respekt for deres privatliv og denne tiden. De setter pris på all støtte de får, sier representanten, ifølge People.

Nå strømmer det på med støttende ord i sosiale medier, og alle ber om at det går bra med Maddie.

Ung mor

Jamie Lynn ble gravid allerede som 16-åring i 2007, noe hun åpnet seg om i TLC-dokumentaren «When the Lights Go Out» i fjor.

- Jeg ser tilbake på det nå og tenker: Jeg var jo bare et barn.

Saken fortsetter under bildet.

UNG MOR: Jamie Lynn Spears snakker om hvordan det var å bli mor som 16-åring i dokumentaren When the Lights Go Out. FOTO: NTB Scanpix
UNG MOR: Jamie Lynn Spears snakker om hvordan det var å bli mor som 16-åring i dokumentaren When the Lights Go Out. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Britneys lillesøster prøvde imidlertid fort å snu fokuset hun fikk i media mot karrieren hennes istedet, og satset på countrymusikk. For tre år siden ga hun ut EP-en «The Journey», og i slutten av januar tvitret hun om sin nye låt Sleepover.

I fjor ble hun intervjuet av magasinet PEOPLE om sin datter Maddie, og til tross for at karrieren står høyt på prioriteringslista hennes, kommer Maddie alltid først.

- Jeg føler Maddie ble oppdratt i et hjem med så mye ærlighet og kjærlighet. Hun er en veldig glad liten jente, og det er ikke noe mer en foreldre kan ønske seg av sitt barn, sa Spears til magasinet.

LES OGSÅ: Nå er de gift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer