Britney Spears:

Britneys niese har våknet

Det var søndag den lille jenta havnet i en tragisk ATV-ulykke. 

VÅKNET: Lille Maddie Aldridge har endelig våknet etter en tragisk ATV ulykke søndag. Foto: Skjermdump Instagram/NTB scanpix 
VÅKNET: Lille Maddie Aldridge har endelig våknet etter en tragisk ATV ulykke søndag. Foto: Skjermdump Instagram/NTB scanpix  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Søndag formiddag ble niesen til Britney Spears brakt til sykehuset etter en stygg ulykke med en ATV. Det meldte nettstedet TMZ.com.

Nå skal den lille jenta endelig ha våknet, forteller sykehuset i en pressemelding skrevet av en representant nær familien til People.

- Med sin far, mor og stefar ved sin side har Maddie våknet tirsdag ettermiddag (amerikansk tid, journ anm). Legene fjernet respiratoren i dag, og hun er våken og snakker. Hun får fortsatt oksygen og tett oppfølging, men det ser ut som hun ikke har fått noen varige skader av ulykken, står det i meldingen.

Saken fortsetter under bildet.

VITNE TIL KRASJET: Jamie Lynn Spears var vitne til at hennes åtte år gamle datter, Maddie Aldridge krasjet med en ATV og falt i vannet, ifølge TMZ. Dette bildet er fra en tidligere anledning. FOTO: NTB Scanpix
VITNE TIL KRASJET: Jamie Lynn Spears var vitne til at hennes åtte år gamle datter, Maddie Aldridge krasjet med en ATV og falt i vannet, ifølge TMZ. Dette bildet er fra en tidligere anledning. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Moren var til stede

Åtte år gamle Maddie Aldridge, datteren til Jamie Lynn Spears (25), havnet under vannet i flere minutter da hun falt ut fra en ATV. Åtteåringen var bevisstløs da hjelpemannskapet kom til stedet.

Mandag skrev TMZ at Jamie Lynn Spears ikke var til stede under ulykken, men tirsdag viste det seg at hun og stefaren Jamie Watson bare var 100 meter unna da Maddie krasjet med ATV-en, som skal ha vært en bursdagsgave på Maddies sjuårsdag.

- I løpet av noen sekunder løp moren, stefaren og andre familiemedlemmer bort til dammen for å redde Maddie, men åtteåringen var fastspent til ATV-en. To minutter senere kom ambulansepersonellet til stedet for å redde Maddie ut av kjøretøyet, forteller politiet til People.

Ifølge politiet skal ulykken ha skjedd før klokken 15.00 søndag, på familiens egen eiendom.

Britney ba om støtte

Britney Spears (35) er selv rystet over den tragiske ulykken, og håper at folk ber for niesen.

«Jeg ber alle be for niesen min», skrev hun på Instagram i går.

‪Need all the wishes and prayers for my niece 💜‬

Et bilde publisert av Britney Spears (@britneyspears)

Det gjorde også søstrenes far i en uttalelse til Entertainment Tonight.

- Alt jeg kan si er at jeg ber om at deres bønner går til vår Maddie.

Ung mor

Jamie Lynn ble gravid allerede som 16-åring i 2007, noe hun åpnet seg om i TLC-dokumentaren «When the Lights Go Out» i fjor.

Britneys lillesøster prøvde imidlertid fort å snu fokuset hun fikk i media mot karrieren, og satset på countrymusikk. For tre år siden ga hun ut EP-en «The Journey», og i slutten av januar tvitret hun om sin nye låt Sleepover.

Saken fortsetter under bildet.

UNG MOR: Jamie Lynn Spears snakker om hvordan det var å bli mor som 16-åring i dokumentaren When the Lights Go Out. FOTO: NTB Scanpix
UNG MOR: Jamie Lynn Spears snakker om hvordan det var å bli mor som 16-åring i dokumentaren When the Lights Go Out. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

I fjor ble hun intervjuet av magasinet People om dattera Maddie, og til tross for at karrieren står høyt på prioriteringslista hennes, kommer Maddie alltid først.

- Jeg føler Maddie ble oppdratt i et hjem med så mye ærlighet og kjærlighet. Hun er en veldig glad liten jente, og det er ikke noe mer en foreldre kan ønske seg av barnet sitt, sa Spears til magasinet.

LES OGSÅ: Madonna vil adoptere to nye barn fra Malawi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer