Britneys mobilbruk overvåkes

- Det er for å beskytte henne.

PASSER PÅ: Det er Britneys forlovede, Jason Trawick, samt hennes far Jamie som står bak overvåkingen. Foto: Stella Pictures
PASSER PÅ: Det er Britneys forlovede, Jason Trawick, samt hennes far Jamie som står bak overvåkingen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er mer enn fire år siden Britney Spears (30) fikk oppnevnt faren som verge. Tidligere i år ble sangstjernens forlovede, Jason Trawick, oppnevnt til medverge.

Nettstedet RadarOnline.com melder at familien til superstjernen overvåker både bruken av telefon og internett for Spears sin del.

- Britneys mobil- og internettbruk er begrenset og kraftig overvåket. Dette er for hennes egen beskyttelse. Det er faren Jamie og forloveden Jason som står bak det hele, sier en kilde til nettstedet.

Mye av grunnen til overvåkingen er at Britneys tidligere manager, Sam Lutfi, ikke skal få tak i henne. Lutfi har tidligere blitt ilagt besøksforbud overfor Britney grunnet trusler.

- Britney og Jason deler mobiltelefon, og den er rutinemessig sjekket for å se hvem som har ringt. I tillegg er telefonen programmert slik at den skal blokkere innkommende samtaler fra nummere som har noe med Lutfi å gjøre.

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

I likhet med blokkeringen av nummere på telefonen, er også mange internettsider blokkert på Spears sin datamaskin.

- Familien hennes vil ikke at Britney skal lese negative saker om seg selv. Dette er bare gjort fordi familien ønsker at hun skal ha det bra, sier kilden.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bikinien ble litt for liten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer