STØTTER BRITNEY: Larry Rudolph velger å støtte Britney i hennes tunge tid. Her er de avbildet mens han fortsatt var hennes manager. Foto: All Over Press
STØTTER BRITNEY: Larry Rudolph velger å støtte Britney i hennes tunge tid. Her er de avbildet mens han fortsatt var hennes manager. Foto: All Over PressVis mer

Britneys manager på flukt

Larry Rudolph nekter å vitne i barnemishandling-saken mot Britney.

SEHER.NO: Mannen som brakte Britney  (25) til topps på stjernehimmelen har vært en av popstjernens nærmest betrodde siden hun slo igjennom med singelen "Hit me baby one more time" i 1998.

Britneys eks-mann Kevin Federline håper nå ifølge nettstedet TMZ å stevne Rudolph inn for retten slik at han kan fortelle hva som egentlig foregår bak Britneys fire vegger.

Federline har lenge hevdet at Britney er ute av stand til å ta vare på deres to sønner Sean Preston og Jayden James.

Men til tross for at Britney ikke lenger er hans klient, og at hun har kritisert ham flere ganger i media, nekter Rudolph å sladre på henne.

Isteden har han begynt en katt-og-mus lek med politiet og K-Feds advokater for å hindre dem i å levere rettspapirene!

- Til tross for det Britney har sagt om meg før, tar jeg det ikke personlig. Som hennes tidligere manager, forstår jeg Britney bedre enn noen annen, hva som får henne til å reagere og forstår alt hun går igjennom.

- Jeg har snakket med mine advokater og forstår at de (politiet) vil finne meg før eller siden, men inntil da prøver jeg ikke å bli involvert i dette rotet, sier Rudolph til nettstedet ThatOtherBlog.com.

Uttalelsen har fått fansen til å spekulere hva det er Rudolph nekter å snakke om.Politiet prøver nå å få tak i flest mulige vitner før den neste rettshøringen, som er satt til fjerde september.

LES OGSÅ: Nytt trusetrøbbel for Britney