Britneys lillesøster gir ut singel

Hør Jamie Lynn Spears' låt her!

I SØSTERENS FOTSPOR: Jamie Lynn Spears gjør som storesøster Britney og satser på musikken. Foto: Splash News/ All Over Press
I SØSTERENS FOTSPOR: Jamie Lynn Spears gjør som storesøster Britney og satser på musikken. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mange år har Britney Spears (29) vært en av verdens hotteste sangstjerner. Nå går lillesøster Jamie Lynn Spears i Britneys fotspor.

Hun har nemlig gitt ut singelen «How Could I Want More».

«Overraskelse! Den er på iTunes nå! Kjøp den med en gang! Sangen betyr mye for meg. Håper den gjør det for dere også. Elsker dere alle!», skriver 22-åringen på Twitter.

Og den country-inspirerte poplåta gjør allerede suksess. Mandag kveld hadde den klatret seg inn på topp fem på iTunes-lista i USA.

Jamie Lynn har også en gjesteopptreden på Britneys nye album, der hun synger på låta «Chillin' With You».

Britneys lillesøster begynte å jobbe med musikk for fem år siden, men mange problemer har hindret henne i å gi ut noe som helst. Nå er imidlertid den første sangen sluppet, og det er også mulig at det helt album vil bli sluppet om ikke så lenge.

Du kan høre «How Could I Want More» her:

KLATRER: Singelen gjør det allerede bra på listene, og klatrer seg mot toppen. Foto: All Over Press
KLATRER: Singelen gjør det allerede bra på listene, og klatrer seg mot toppen. Foto: All Over Press Vis merLES OGSÅ: Naken Britney legges fram som bevis i retten


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer