FERIEMODUS: Etter mye stress med rettsak, arbeid med ny plate, og mye terapi er det flott å se at Britneys humør også er på topp nå. Foto: Enfoque
FERIEMODUS: Etter mye stress med rettsak, arbeid med ny plate, og mye terapi er det flott å se at Britneys humør også er på topp nå. Foto: EnfoqueVis mer

Britneys hete sommerferie

Feiret avtale med late dager i Mexico.

SEHER.NO: Britney Spears (26) kan reise hvor hun enn vil i verden, men ikke uten paparazziene på slep. Nylig ble hun avbildet på badeferie i Mexico. Men Britney så ikke ut til å la det legge demper på dagen.

Kanskje ikke så rart at hun var komfortabel med fotograferingen, med tanke på at hun nå ikke er langt unna sitt "gode gamle jeg".

Etter at det ble slutt på partylivet, og hun er langt oftere å se på tredemøllen, har hun igjen en kropp de fleste vil misunne henne. 

I hvit bikini og ny brunfarge var hun rett og slett et syn. Og heller ikke på ferie i Mexico er hun sett på fest, så det ser ut til at Britney holder stø kurs og livet på rett kjøl.

Forrige uke ble det også klart at Britney har gjort en avtale med eksmannen Kevin Federline i rettsaken om omsorgsretten for deres to små barn. Hun endte opp med å måtte betale ham rundt 100 000 kroner i måneden i barnebidrag. Men hun lider nok ingen nød uanseett, siden hun tjener tresifret antall millioner i året.

Og dermed er det slutt på å måtte møte opp i retten titt og ofte for popprinsessen. Så nå har hun altså unnet seg en sommerferie i hete Mexico.

Med seg hadde hun blant annet sin venn George Maloof, som eier en av de store casinohotellene i Las Vegas.
Mens Britney brukte mye tid i telefonen, fikk hun også god tid til å kose seg i bassenget med sin gode venn. Og det så ut til at smilet ikke lå langt unna, hos "den nye" Britney.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Beste følelsen i verden

MATCH: Britney så svært stilfull ut i en ganske tekkelig bikini. Med hvit solseng blir det fart på brunfargen. Foto: Enfoque
LOS CABOS: Styrtrike Britney ferierer selvsagt med stil i mexico. Foto: Enfoque
LEKKERT: I slike omgivelser kunne romantikken fått inspirasjon, men George Maloof er bare en venn. Foto: Enfoque
FERIEMODUS: Etter mye stress med rettsak, arbeid med ny plate, og mye terapi er det flott å se at Britneys humør også er på topp nå. Foto: Enfoque
MODELLFLOTT: Ikke lett å se at hun har to barn under tre år. Foto: Enfoque
HALLO?: Gutta står klare for å assistere Britney med telefoner. Foto: Enfoque
KAMERAKLAR: Kameraene er aldri langt unna når Britney er i nærheten. Foto: Enfoque
PEACE: Om det var privat eller til media vites ikke, men hun virket uansett uanfektet over å bli filmet. Foto: Enfoque
TRIO PÅ TUR: En ukjent venninne, som så yngre ut, var med Britney og George. Foto: Enfoque
TOPPTRENT: Britney begynner å ligne seg selv på høyden. Men fortsatt med røyken i hånda. Foto: Enfoque