Britneys hårete PR-stunt

Kan barberingen ha vært planlagt?

FØR: Britneys hår var slitt etter mye behandling, og store tjafser skal ha falt ut. Foto: Stella Pictures
FØR: Britneys hår var slitt etter mye behandling, og store tjafser skal ha falt ut. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ester Tognozzi, eier av frisørsalongen Tarzana, der Britney skallet seg for et par dager siden, sier i et telefonintervju med 102.7 KIIS FM i Los Angeles i dag at hun tror hele opplegget kan ha vært et PR-stunt.  

 

Tognozzi påstår at hun hadde trukket for gardinene i salongen, men at Britneys bodyguarder dro fra gardinene igjen, slik at folk utenfor skulle få godt innsyn.

Bildene som ble tatt av Britney er så klare at man skulle tro noen stod inne i salongen og tok bildene. Men det mener Ester umulig kan ha skjedd. Konklusjonen til frisøren er derfor at det hele kan ha vært et PR-stunt.

Det var altså planlagt at alle fotografene skulle få gode muligheter til å filme og fotgrafere seansen da Britney barberte av seg håret.

 

Hør intervjuet med Ester her (ekstern lenke)

Men det er ikke tvil om at Britney er en forstyrret popprinsesse. Hennes talsmann bekrefter i dag til nettsiden TMZ.com at Spears er innlagt på rehab i LA etter press fra moren og familien.


I forrige uke tilbragtte Toxic-stjernen 24 timer på rehabilitering på Antigua. Det gikk ikke helt etter planen...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer