Britneys fem feil

Britney Spears er blitt gatas skrekk.

FEM FEIL: Ikke alt er helt som det skal være med Britney bak rattet. Foto: All Over Press
FEM FEIL: Ikke alt er helt som det skal være med Britney bak rattet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den fallerte popstjernen Britney Spears (25) og hennes hvite Mercedes er blitt hele gatas skrekk, og når man kjemper om retten til å få se sine to barn en gang i blandt er dette neppe måten å te seg på.

Mandag skrev Seher.no om hvordan popstjernen kjørte på rødt lys mens hun skrev tekstmeldinger og barna Sean Preston (2) og Jayden James (1) satt i baksetet.

Men det var langt fra de eneste tabben Britney gjorde på denne bilturen. Se bare på bildet, som viser fem feil på en gang.

Mens hun tastet i vei på telefonen og barna sov søtt i baksetet, vinglet Britneys bil stadig over i motsatt kjørefelt hvor "Gimme More"-sangeren forsøkte seg på hasardiøs forbikjøring, med sin rettsoppnevnte foreldreovervåker ved siden av seg.

Og lykta er fortsatt ødelagt etter en tidligere krasj med bilen.

Onsdag skal retten ifølge Splash News se nærmere på tobarnsmorens egnethet som sjåfør, og de siste dagers rally-kjøring minsker nok sjansene for at bilbøllen Britney fortsatt skal få lov til å kjøre med barna i bilen.

LES OGSÅ: Hardt skadd i Britney-jakt
STOR BILDESPESIAL: Bilbølla Britney (Topp.no)

Se video fra villmannskjøringen:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer