Britneys familie slik du aldri har sett dem før

Fotografene knipset løs da Britneys mamma, Lynne Spears, tok med seg barnebarna på badetur.

<strong>PÅ SVØMMETUR:</strong> 56 år gamle Lynne Spears tok seg tid til å vinke til fotografen da hun badet litt sammen med sine barnebarn Sean Preston, Jayden James og Maddie Briann Aldridge. Foto: All Over Press
PÅ SVØMMETUR: 56 år gamle Lynne Spears tok seg tid til å vinke til fotografen da hun badet litt sammen med sine barnebarn Sean Preston, Jayden James og Maddie Briann Aldridge. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Selv har hun to barn og tre barnebarn, men en ting er likevel sikkert. Britney Spears' (29) mamma ser fantastisk ut sett i lys av at hun er 56 år gammel.

Lynne Spears, som har skrevet to bøker sammen med sin verdenskjente datter, viste nemlig fram sin flotte figur da hun hadde litt kvalitetstid med sine barnebarn i et basseng på et hotell i amerikanske Dallas.

Det som i hvert fall er sikkert er at Britneys gutter, Sean Preston (5) og Jayden James (4), så ut til å ha det svært gøy mens de poserte foran glasset med fotografen.

Sangstjernens eldste sønn beviste dessuten sine svømmeferdigheter der han poserte under vann med åpne øyne.

I sine armer bærer Lynne datteren Jamie Lynns datter, Maddie Briann Aldridge (3).

Forholdet mellom Lynne og Britney har ikke alltid vært bra. I 2006 og 2007 var de to gjennom en turbulent tid, men nå ser det ut til at forholdet mellom dem er kraftig forbedret.

Blant annet har hun støttet datteren sin under «Femme Fatale»-turneen superstjernen for tiden bruker svært mye tid på.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ingen forteller henne at hun flopper   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer