I SORG: Ifølge Daily Mirror skal Britney Spears være svært lei seg etter å ha fått den opprivende nyheten om at eksen og terapeuten hennes, John Sundahl, er blitt drept i Afghanistan. Her er hun avbildte ved et dansestudio i Thousand Oaks, California torsdag.  Foto: Stella Pictures
I SORG: Ifølge Daily Mirror skal Britney Spears være svært lei seg etter å ha fått den opprivende nyheten om at eksen og terapeuten hennes, John Sundahl, er blitt drept i Afghanistan. Her er hun avbildte ved et dansestudio i Thousand Oaks, California torsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Britneys eks skutt ned av Taliban

Popstjernen skal være knust over dødsfallet til John Sundahl, som hjalp henne med rusproblemene.

Publisert

SEOGHØR.NO: Britney Spears (33) skal i 2007 ha hatt et forhold til John Sundahl (44), som hun fikk hjelp av mens hun kjempet mot rusproblemene sine i Anonyme Alkoholikere.

Nå er popstjernen i sorg, etter at Sundahl ble drept da helikoteret hans ble truffet av en rakett i nærheten av Afghanistans hovedstad Kabul.

Angivelig ble raketten avfyrt av Taliban, skriver Daily Mirror.

Sundahl jobbet som helikoterpilot i det krigsherjede området, der han fraktet offentlige tjenestemenn rundt i landet som privat kontraktør.

BLE DREPT: John Sundahl hadde et nært forhold til Britney Spears på slutten av 2000-tallet. Nylig ble helikopteret hans skutt ned i nærheten av Kabul i Afghanistan.  Foto: Splash News/ All Over Press
BLE DREPT: John Sundahl hadde et nært forhold til Britney Spears på slutten av 2000-tallet. Nylig ble helikopteret hans skutt ned i nærheten av Kabul i Afghanistan. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

44-åringens bror, Karl Sundahl, har bekreftet dødsfallet overfor Daily Mirror. John Sundahls levninger ble fraktet hjem til USA forrige uke, der en liten bisettelse ble holdt.

- Vi hadde en veldig liten begravelse, det er det John ville ha ønsket. Vi var bare 11 stykker. Han var buddhist, så vi holdt den i et tempel i Chinatown, Los Angeles, forteller Karl Sundahl til avisen.

Hjalp Britney i krisen

John Sundahl var en viktig støttespiller for Britney Spears i den tøffe tiden hun var igjennom på 2000-tallet. Som stjernens AA-veileder skal han ha gitt henne klar beskjed om at hun måtte slutte å drikke for å berge livet - og familien sin.

De to skal også ha hatt et romantisk forhold, og Sundahl fortalte at «Toxic»-sangeren kontaktet ham etter bruddet med David Lucado høsten 2014.

Nå er Britney lykkelig med Charlie Ebersol, men hun skal altså ha tatt sin gamle flammes tragiske død tungt.

BERUSET: Britney Spears på en nyttårsfest i Las Vegas den siste dagen i 2006. Ifølge All Over Press kollapset hun på festen etter å ha styrtet flere glass champagne. John Sundahl skal ha hjulpet henne med å få kontroll på drikkingen. Foto: Splash News/ All Over Press
BERUSET: Britney Spears på en nyttårsfest i Las Vegas den siste dagen i 2006. Ifølge All Over Press kollapset hun på festen etter å ha styrtet flere glass champagne. John Sundahl skal ha hjulpet henne med å få kontroll på drikkingen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

- Vi vet at Britney er ute av seg også. John beholdt det gode vennskapet med Britney, han snakket med henne jevnlig. De var sammen en stund, men holdt kontakten etter det også, sier Karl Sundahl til Daily Mirror.

- Hun er knust. Hun syntes han var en flott mann, uttaler en anonym kilde til avisen.

John Sundahl ble skutt ned under en helikoptertur på vei ut av Kabul.

- Staten informerte oss om at John hadde blitt drept, de sa at det var Taliban som stod bak. Dette er helt forferdelig. Familien min er knust, foreldrene mine er gamle, så dette er veldig tøft for dem, og for oss alle, forteller broren hans til Daily Mirror. 

LES OGSÅ: Giftet seg i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer