Britneys eks kollapset foran kamera

TV-slankingen ble for mye for Kevin Federline.

KOLLAPSET: Kevin Federline, som her er avbildet sammen med kjæresten Victoria Prince, kollapset midt under innspillingen av «Excess Baggage» i Australia. Foto: All Over Press
KOLLAPSET: Kevin Federline, som her er avbildet sammen med kjæresten Victoria Prince, kollapset midt under innspillingen av «Excess Baggage» i Australia. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britney Spears eks-mann Kevin Federline (33) er for tiden aktuell med det australske slankeprogrammet «Excess Baggage». Nylig ble det imidlertid for mye for 33-åringen, som kollapset midt under innspillingen, skriver E! News.

Ifølge en talsperson for showet skjedde den dramatiske kollapsen i regionen Kimberley i Vest-Australia, som er ansett for å være en av de «mest avsidesliggende og fiendtlige deler av landet». 

Etter å ha fulgt rådet fra en lege, skal Federline ha blitt fraktet til sykehus etter det som omtales som tegn på hetesjokk som følge av stress.

Britneys eks-mann, som har to sønner med den 30 år gamle popstjernen, fortsatte innspillingen på samme sted kort tid etterpå. «Excess Baggage» har premiere på kanalen Nine Network i 2012.

Federline var først å se i VH1-programmet «Celebrity Fit Club: Boot Camp» i 2010 i et forsøk på å bli kvitt de nesten 40 kiloene han la på seg da han var igjennom skilsmissen med Britney i 2006. Selv om Federline i programmet klarte å ta av om lag 14 kilo, la han på seg samme antall kilo etter at innspillingen var ferdig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Britneys eks-mann pappa for femte gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer