EKS-KJÆRESTER: Britney Spears var sammen med både Justin Timberlake og Kevin Federline i tre år. Foto: NTBscanpix
EKS-KJÆRESTER: Britney Spears var sammen med både Justin Timberlake og Kevin Federline i tre år. Foto: NTBscanpixVis mer

Britneys eks-kjærester har funnet tonen

- Jeg og Justin Timberlake er gode venner, avslører Kevin Federline.

SEOGHØR.NO: Justin Timberlake (34) og Britney Spears (33) var Hollywoods aller hotteste par da de to var kjærester fra 1999 til 2002.

De fikk enorm oppmerksomhet i media, og få glemmer den gangen duoen dukket opp i matchende jeans-antrekk under MTV Video Music Awards i 2001.

Timberlake, som i dag er gift og har barn med Jessica Biel (33), har i etterkant uttalt at han forstod godt at forholdet deres skapte mye nysgjerrighet blant fans og presse.

- Jeg var veldig fascinert av henne. Når jeg ser tilbake på det så må jeg innrømme at forholdet vårt skapte store forventninger, sa han til Barbara Walters.

Saken fortsetter under bildet.

UFORGLEMMELIG: Britney Spears og Justin Timberlake fikk slakt da de stilte på rød løper i dette matchende antrekket i januar 2001. Foto: NTBscanpix
UFORGLEMMELIG: Britney Spears og Justin Timberlake fikk slakt da de stilte på rød løper i dette matchende antrekket i januar 2001. Foto: NTBscanpix Vis mer

Ville ringe Justin

To år etter bruddet fant Britney kjærligheten på ny. Denne gang med danseren Kevin Federline (37) - som blant annet danset for Timberlake.

Nå avslører Federline at han angrer på at han ikke fortalte «Cry Me a River»-stjernen om forholdet med en gang.

- I starten da Britney og jeg ble sammen var ubehagelig og jeg følte meg dårlig. Jeg skulle kanskje ha ringt Justin og snakket med ham, men jeg hadde ikke nummeret hans, forteller han til UsWeekly.com.

Federline og Timberlake har blitt gode venner

Likevel skal det ikke være noen dårlig stemning mellom de to i dag. De har flere felles venner og tilbringer til og med tid sammen av og til.

- Alt er bra mellom Justin og meg. Jeg var faktisk nettopp på det siste showet hans i Vegas og da hang vi sammen, og traff gamle kompiser.

- Min bestevenn er koreografen hans, så vi har mange felles venner. Vi har spilt golf sammen og gjort andre ting. Når man blir eldre og mer voksen, så innser man at det bare var en fase i livet. Dritt skjer, forklarer Kevin til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

KOMPISER: Her gir Justin Timberlake en klem til Kevin Federline (med ryggen til) da han ankommer en fest i Los Angeles i 2007.  Foto: NTBscanpix
KOMPISER: Her gir Justin Timberlake en klem til Kevin Federline (med ryggen til) da han ankommer en fest i Los Angeles i 2007. Foto: NTBscanpix Vis mer

Fant tonen på dansegulvet

Federline, som var gift med Britney fra 2004 til 2007 og har sønnene Sean (9) og Jayden (8) med popstjernen, sier derimot at eksens navn aldri kommer opp når han møter Timberlake.

- Nei, nei. Det er hva det er for oss.

Det var i 2004 at Kevin og Britney falt for hverandre. Han var den gang forlovet med skuespilleren Shar Jackson (38) som var gravid med deres andre barn da han forelsket seg i den berømte artisten.

- Jeg var ute på en klubb og vi fant bare tonen sammen. Det var rart, men bare en av de tingene som skjer. Jeg danset og vi fikk kjemi på dansegulvet. Vi ble begge veldig interesserte og involverte i hverandre, og etter det utviklet det seg bare, forklarer han.

I dag er de to lykkelige på hver sin kant.

Mens Britney Spears har vært sammen med Charlie Ebersol siden i fjor høst, så har Kevin de tre siste årene vært gift med Victoria Prince som han har døtrene Jordan (3) og Peyton (1) med.

FORELSKET: I begynnelsen av november i fjor ble det kjent at Britney Spears var sammen med TV-produsenten Charlie Ebersol. Foto: NTBscanpix
FORELSKET: I begynnelsen av november i fjor ble det kjent at Britney Spears var sammen med TV-produsenten Charlie Ebersol. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: Se Britneys berg- og dalbane-liv