PÅ VILLE VEIER: Adnan Ghalib kjørte i oktober på en retts-ansatt og stakk av fra åstedet. Nå må han sone 45 dager i fengsel. Foto: All Over Press
PÅ VILLE VEIER: Adnan Ghalib kjørte i oktober på en retts-ansatt og stakk av fra åstedet. Nå må han sone 45 dager i fengsel. Foto: All Over PressVis mer

Britneys eks kastet i fengsel

Bilturen fikk skjebnesvangre følger.

SEHER.NO: Paparizzifotografen Adnan Ghalib ble verdensberømt, da han til manges overraskelse plutselig ble sammen med popstjernen Britney Spears i 2008.

Den da svært ustabile "Hit Me Baby One More Time"-sangerinnen datet Adnan heftig i flere uker, helt til hun ble lagt inn på psykiatrisk klinikk og hennes familie grep inn.

Etter at faren Jamie - som nå er Britneys formynder - sørget for at Ghalib ble skjøvet ut i kulden - har det bare gått nedover med paparazzifotografen.

Nå har han nådd den foreløpige bunnen, etter å ha blitt kastet i fengsel.

Adnan ble tidligere i år dømt til 45 dagers fengsel for å ha kjørt på en retts-ansatt i oktober -  og stukket av fra åstedet.

I tillegg til fengsel, må Ghalib - som erklærte seg skyldig i retten - gjennomgå kurs for å beherske sinnet sitt, og utføre 45 dagers straffearbeid. Han må også holde seg på matta i 36 måneder for å unngå enda flere dager i fengselet.

Mens Adnan sliter med sin nye hverdag, ser tilværelsen ut til å bli stadig bedre for Britney Spears.

I tillegg til å nyte stor suksess med sin "Circus"-verdensturné, ble 26-åringen i oktober kåret til "verdens beste kjendismamma" i en britisk undersøkelse.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: - Forventet at det skulle bli sensurert