Britneys eks ble seksbarnsfar

Britney Spears eksmann stråler av babylykke.

TRAVEL MANN: Kevin Federline og kona Victoria Prince har fått en datter. Nå har den tidligere rapperen og backup-danseren seks barn i alderen 0 - 11 år.  Foto: ALL OVER PRESS
TRAVEL MANN: Kevin Federline og kona Victoria Prince har fått en datter. Nå har den tidligere rapperen og backup-danseren seks barn i alderen 0 - 11 år. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I desember kom nyheten om at Kevin Federline (36) og kona Victoria Prince ventet sitt andre barn sammen.

I helgen fikk paret, som fra før av har datteren Jordan Kay (2 1/2), nok en liten jente.

- Ord kan ikke beskrive hvor mye glede barna gir meg. Vi er veldig glade for å kunne ønske det nyeste tilskuddet velkommen i familien. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte Victoria, skriver den tidligere backup-danseren på Instagram.

Kevin og Victoria, som har vært sammen siden 2008, både forlovet og giftet seg i august i fjor.

Den nyfødte jenta er Federlines sjette barn.

Fra det to år lange ekteskapet til Britney Spears (32) har han sønnene Sean Preston (8) og Jayden James (7), og fra forholdet til «Moesha»-stjernen Shar Jackson (37) har han datteren Kori (11) og Caleb (9).

- Familie kommer før alt annet. Å bli pappa har vist meg hvor liten jeg er og hvor mye barna mine betyr, har han tidligere sagt om farsrollen til Entertainment Tonight.

LES OGSÅ: Snooki venter barn nummer to

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer