FØR OG NÅ: Artisten har slanket seg betydelig de siste månedene. Bildet til venstre er fra mai og det til høyre er tatt tirsdag denne uken.
FØR OG NÅ: Artisten har slanket seg betydelig de siste månedene. Bildet til venstre er fra mai og det til høyre er tatt tirsdag denne uken.Vis mer

Britneys dødelige diett

- Hun har sultet seg og brukt piller.

SEHER.NO: Tirsdag feiret Britney Spears 27-årsdagen sin, og viste fram sin nye, smellvakre kropp.

"Womanizer"-stjernen er tilbake på scenen og ser bedre ut enn på lenge, og de fleste regnet vel med at det var de harde treningsøktene hennes som hadde skylden i det.

- Jeg har aldri vært sunnere i hele mitt liv, fortalte hun til OK! i juli, og henviste til sin nye diett og sine nye treningsvaner.

Men nå spekulerer amerikanske Star Magazine i om Britneys fantastiske figur skyldes helt andre ting...

I oktober publiserte Britney en video hvor hun pustet og peste sammen med den personlige treneren din. I videoen løfter Britney vekter og driver med aerobic, men Star Magazine hevder det er 27-åringens dødelige diett som har skylden i det hurtige vekttapet. 

Ifølge x17online har Britney sultet seg, misbrukt piller og fått tarmskylling to ganger i uka for å kvitte seg med de siste kiloene.

- Hun slet med å bli kvitt de siste 3-5 kiloene, forteller en kilde til Star Magazine og avslører at stjernen gikk til ekstreme tiltak for å bli kvitt de siste kiloene. Kilden forteller også at Britney kan gå dager uten å spise ordentlig mat.

Spears har vært under et stort press de siste månedene før hennes store comeback med den nye plata "Circus", og  våren 2009 planlegger blondinen en omfattende verdensturné.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Britney avslører hemmeligheten