LAPDANCE I: Britney har fått småbarnsforeldre på nakken etter å ha sendt ut promobilder som dette i forbindelse med sin nye CD. Foto: faksimile The Sun
LAPDANCE I: Britney har fått småbarnsforeldre på nakken etter å ha sendt ut promobilder som dette i forbindelse med sin nye CD. Foto: faksimile The SunVis mer

Britneydans på prestefang

Først danset hun heftig for en NFL-stjerne, nå har Britney kastet seg over en prest...

SEHER.NO: Selv om hun kjemper med nebb og klør for å få tilbake omsorgsretten for sine to sønner Sean Preston (2) og Jayden James (1), klarer ikke Britney Spears (25) å holde seg unna skandaler.

I forbindelse med sin nye plate "Blackout" har Britney sluppet promobilder av seg selv i utfordrende positur på fanget til en mann i prestedrakt - inne i en skriftestol.

Bildene vil neppe bidra til å bedre Britneys image blant mange foreldre som har advart mot hennes dårlige innflytelse på sine mange unge fans.

Men Britney - som spiller stripper i musikkvideoen til comeback-singelen "Gimme more"- nekter å slutte med sin erotiske dansing.

Ifølge nettstedet Hollywood TV fikk nemlig den amerikanske fotball-stjernen Tony Romo (27) en privat oppvisning da han nylig møtte Britney og hennes kusine Alli Sims på byen.

Britneys talsmenn benekter ifølge nettstedet at det er noe på gang mellom Spears og Romo.

Eks-mannen Kevin Federline (29) har fra før beskyldt Britney for å legge an på en av hans venninner, la barna leke alene ved svømmebassenget, og la dem sitte på i bilen uten sikkerhetsbelte.

Ved et tilfelle hevder Kevin at  Britney ammet Jayden James, rett etter at hun hadde hadde drukket seg full på vodka og cola!

- Jeg ropte : "Hvis du virkelig må drikke, så sørg for at babyen får flaskemelk, ikke din," skal  ha Federline ha betrodd til venninnen Nicole Narain ifølge News of the World.

Kevin skal ha sagt til venninnen at han er oppriktig redd for at Britney kan komme til å skade både seg selv og barna.

Det er ikke kjent hva Britney har svart på eks-mannens tøffe anklager. Men selv om Spears tidligere har sagt at hun vil gjøre alt for å få sønnene tilbake, tror Federline at hun ikke klarer å endre sin ville livsstil med det første.

- Han sa til meg at hvis de har delt omsorgsrett, må han bruke to dager på å roe ned barna igjen etter oppholdet hos Britney. Hun holder dem våkne, har ingen faste rutiner, noe som gjør dem overtrøtte og desperate etter oppmerksomhet, sier Nicole Narain til News of the World.

LES OGSÅ: Britney kjørte over fotograf