FORLOT HUDLEGEN: Britney Spears vurderer å slanke seg ved hjelp av laser, skriver Daily Mail. Torsdag besøkte hun en hudlege i California. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
FORLOT HUDLEGEN: Britney Spears vurderer å slanke seg ved hjelp av laser, skriver Daily Mail. Torsdag besøkte hun en hudlege i California. Foto: REX/Broadimage/All Over PressVis mer

Britney vurderer slanking med laser

- Man skulle tro hun følte seg bra i kroppen sin.

SEOGHØR.NO: Superstjernen Britney Spears (32) virker ikke å være helt fornøyd med utseendet sitt.

LASERSLANKING: Spears bar på en brosjyre om Zerona, som er en laserslanketeknikk som "smelter" fettcellene rundt magen. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
LASERSLANKING: Spears bar på en brosjyre om Zerona, som er en laserslanketeknikk som "smelter" fettcellene rundt magen. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Det skriver britiske Daily Mail, som også hevder at den vakre popstjernen nå vurderer å slanke seg ved hjelp av laser.

Sangeren ble nemlig observert i California på torsdag. Da hadde hun vært hos en hudlege, og kom ut med en rekke informasjonshefter om forskjellige behandlinger. Det ene heftet var om en behandling som heter Zerona, som er en laserbehandling som gjør at fettcellene rundt magen forstyrres såpass mye at de nærmest smelter vekk.

«Man skulle tro hun følte seg bra i kroppen sin i og med at hun opptrer døgnet rundt. Men nå virker det som om 32-åringen vurderer å forbedre utseendet», skriver den britiske avisen.

Spears prøvde på ingen måte å skjule brosjyrene da hun forlot hudlegen og gikk til bilen.

«Hun viste ved å ha på seg en topp og korte shorts, at hun tydelig ikke har noe å bekymre seg over når det kommer til kroppen».

Bekymringer virket hun heller ikke å ha, da hun tidligere denne uken kom med nyheten om at hun er i ferd med å lansere sin egen undertøyskolleksjon.

Nyheten slapp superstjernen på Instagram-profilen sin, sammen med et sensuelt bilde av seg selv i bare undertøyet.

- Enhver kvinne bør føle seg selvsikker og vakker i alt hun ifører seg. Mitt siktemål er å skape plagg som er både sexy, luksuriøse og komfortable på samme tid, sa Britney om kolleksjonen ifølge E!News.

Kolleksjonen, som har fått navnet The Intimate Britney Spears, slippes i USA og Canada 9. september, og i Europa 26. september.


LES OGSÅ: Slik avslører Britney sin sexy nyhet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.